i to o dziwo ani w kradzieży, ani w handu dragami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
🔥
Chyba dotarło
- teraz popularne
@up
Toś się wysilił z komentarzem. Koleś ma zajebisty talent, piwko leci. Majkelowi pewnie właśnie z wrażenia nos w grobie odpadł.
Toś się wysilił z komentarzem. Koleś ma zajebisty talent, piwko leci. Majkelowi pewnie właśnie z wrażenia nos w grobie odpadł.
Mówiłem, że Majkel żyje tylko, że przez swoje długi musiał spierdalać i przy okazji strzelił sobie kolejną operacje plastyczną tym razem w stylu latino.
jak bym mógł postawiłbym my 2 bronki nawet
co za ludzie gałę byście mu strzaskali bo śpiewa jak Majkel, a nawet ślepy widzi, że to fake
nim włączyłem filmik, po przeczytaniu "utalentowany taksówkarz" to już wiedziałem że, będzie śpiewał
A Wy kurwa zamieniacie sadistica w mam Talent do chuja?? Za nie dlugo wojewodzki z ekipa bedzie wybieral ktory filmik dostanie sie na glowna!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów