18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
A................o 2017-10-25, 22:37
InnyName,

Poszukaj odpowiedniego generatora
Zgłoś
Samuelcio 2017-10-25, 23:21
i ta teczowa bateria
Zgłoś
mastapedro 2017-10-25, 23:31 6
murzynski kutas w dupe wszystkim ktorzy nie mrugaja.
Pozostalym polecam apke Janosik. Wieszkosc pewnie zna. Uzywa jej wielu przedstawicieli handlowych. Jest to klasyczny gps gdzie kierowcy zaznaczaja gdzie susza, ale takze zaznaczone sa utrudnienia czy fotoradary.
Jaka trzba byc perfidna gnida zeby nie ostrzegac innych kierowcow...
Zgłoś
nano50 2017-10-26, 0:20
Nie wiedziałem, że na sadolu jest tyle szmat, których ręka od mrugnięcia boli...

Konto nowe, użytkownik stary.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Zgłoś
józekdeluxe 2017-10-26, 5:23 9
Nie o to chodzi, że nie chce mi się mrugnąć. Ale wyobraźcie sobie taką sytuację. Zapierdala bandzior albo dajmy na to pedofil z porwanym dzieckiem w bagażniku. Ostrzegasz go przed policją i być może skazujesz kogoś na śmierć teraz lub w przyszłości. Albo nawet ten koleś za chwilę zabije ci wujka, który cię wychował, a ty zostaniesz spidermanem z wiecznym żalem do samego siebie. Taka historia, jeżeli sam powód zbyt szybkiej jazdy do zatrzymania wam nie wystarcza.

At my signal unleash the shitstorm.
Zgłoś
nano50 2017-10-26, 8:05 4
józekdeluxe napisał/a:

Nie o to chodzi, że nie chce mi się mrugnąć. Ale wyobraźcie sobie taką sytuację. Zapierdala bandzior albo dajmy na to pedofil z porwanym dzieckiem w bagażniku. Ostrzegasz go przed policją i być może skazujesz kogoś na śmierć teraz lub w przyszłości. Albo nawet ten koleś za chwilę zabije ci wujka, który cię wychował, a ty zostaniesz spidermanem z wiecznym żalem do samego siebie. Taka historia, jeżeli sam powód zbyt szybkiej jazdy do zatrzymania wam nie wystarcza.

Przekonałeś mnie.

Konto nowe, użytkownik stary.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Zgłoś
eMJay8086 2017-10-26, 9:18 12
@mastapedro
Murzyński kutas wszystkim którzy w zabudówce zapierdalają jak pojebani.
Wam nie należy mrugać tylko lać łopatą przez łeb.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2017-10-26, 10:45 4
mastapedro napisał/a:

murzynski kutas w dupe wszystkim ktorzy nie mrugaja.
Pozostalym polecam apke Janosik. Wieszkosc pewnie zna. Uzywa jej wielu przedstawicieli handlowych. Jest to klasyczny gps gdzie kierowcy zaznaczaja gdzie susza, ale takze zaznaczone sa utrudnienia czy fotoradary.
Jaka trzba byc perfidna gnida zeby nie ostrzegac innych kierowcow...

ooo jeden z akwizytorów się oburzył, szlachta jak złotówa której przepisy nie dotyczą i porzucają te swoje powozy gdzie popadnie

Zgłoś
~Velture 2017-10-26, 11:00 5
Ależ wielka i gorąca debata nad mruganiem...

No to ja wtrącę swoje kilka groszy. Mrugam poza zabudowanym a w zabudowanym chuj wam w dupę.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
andrzejkolano50 2017-10-26, 13:04 1
Aż założyłem konto, by pierwszy raz od kilku lat coś napisać.

Ale z Was spierdoliny umysłowe, jeżeli usprawiedliwiacie zapierdalanie 100 km/h w zabudowanym, ja rozumiem jechać 10 ponad limit, okej, zdarza się, ale musicie aż tak zapierdalać? Mentalne średniowiecze u nas kurwa w kraju, gdzie na każdej drodze jak nie jedziesz 50 nad limit to Ci na dupie siedzą Janusze jak niektórzy komentujący, a na sporej części dróg, gdzie jest 100, to większość zapierdala po 130/140 - kurwa, limity naprawdę po coś są, tak, dla bezpieczeństwa.

I owszem, też nie mrugam - jak nie zapierdalasz jak idiota to za te 10 więcej policja Ci nic nie zrobi. A jak zapierdalasz więcej, bo musisz aż tak szybciej dojechać jak ten ostatni zjeb, to chuj Ci w dupę.

Przejedźcie się kiedyś po jakichś krajach bardziej cywilizowanej Europy, w Austrii o przekraczaniu nigdzie nie ma mowy i to nie, nie chodzi o to że kary spore, tylko po prostu mentalnie są 100 lat przed nami i cebulakami jak Wy.
Zgłoś
Suspens 2017-10-26, 13:24 1
Kurwa jak ja się wstydzę swojego kraju. Jesteśmy jebaną bandą gówna i każdy się z nas śmieje. Niech już nas znowu rozbiorą, bo już nie mogę patrzeć jak się taplamy we własnym gównie.

Mentalność polaka = mentalność pantofelka
Zgłoś
Eleir 2017-10-26, 16:39 2
@andrzejkolano50
a mnie wkurwiają takie niedojdy, które zamulają i robią korki bo kurwa jak pojedzie więcej jak 80km/h to kurwa jego bolid się rozpierdoli we wszystkie strony świata. Proste drogi poza miastem a zawsze jakieś kurwiszcze blokuje i jedzie 60...
Zgłoś
zxc54321 2017-10-26, 18:27 6
Do wszystkich buraków dla których więcej na blacie równe jest szybkim dotarciem gdziekolwiek się kurwa śpieszycie - zastanówcie się ile wam da że rozbujacie karocę do 90 w mieście i będziecie lawirować z pasa na pas, jak i tak na następnych światłach wszyscy was dogonią, a wy wyjdziecie na pajaców jak przyjdzie do tego że dotarliście 15 sekund wcześniej niż człowiek który jechał obok bez kręcenia fajerą na lewo i prawo.
Tak samo poza zabudowanym, na chuj wam wyprzedzać wszystko co tylko widzicie przed sobą, prężyć swój silnik i dupę do 140 żeby tylko przegonić typa nawet na ciągłej co na 90 jedzie 105, chyba tylko dla zasady "trzeba zapierdalać" albo sztucznie pompować swoje ego i próbować udowodnić sobie że jest się królem szos. Gratuluję, zaoszczędzicie 6 minut w skali tras ~300km, w dużym stopniu narażając się i innych na drodze. Potem się zastanawiają "czemu w Polsce taka chujowa kultura na drodze".
Koniec końców dzięki wam mamy content na hardzie, albo życzliwi wysyłają was do Polskich Dróg.
Zgłoś
shinbey 2017-10-26, 23:06
@UP

Prawda
Zgłoś
Xixero 2017-10-27, 11:18
Popełniasz wykroczenie to miej swiadomosc ze sam jestes sobie winny.

Co do zapierdalania, jedziesz 90 to stul pizde i jedz 90, jedziesz 140 i wyprzedzasz, wyprzedz i stul pizde bo nikogo nie interesuje wasze zdanie, szeryfowie dróg czy zapierdalacze co to nie Wy. Kazdy jezdzi jak uwaza, chyba ze stwaza zagrozenie na drodze, wtedy jegomościa trzeba ujebać.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów