Pozostalym polecam apke Janosik. Wieszkosc pewnie zna. Uzywa jej wielu przedstawicieli handlowych. Jest to klasyczny gps gdzie kierowcy zaznaczaja gdzie susza, ale takze zaznaczone sa utrudnienia czy fotoradary.
Jaka trzba byc perfidna gnida zeby nie ostrzegac innych kierowcow...
At my signal unleash the shitstorm.Nie o to chodzi, że nie chce mi się mrugnąć. Ale wyobraźcie sobie taką sytuację. Zapierdala bandzior albo dajmy na to pedofil z porwanym dzieckiem w bagażniku. Ostrzegasz go przed policją i być może skazujesz kogoś na śmierć teraz lub w przyszłości. Albo nawet ten koleś za chwilę zabije ci wujka, który cię wychował, a ty zostaniesz spidermanem z wiecznym żalem do samego siebie. Taka historia, jeżeli sam powód zbyt szybkiej jazdy do zatrzymania wam nie wystarcza.
Przekonałeś mnie.
ooo jeden z akwizytorów się oburzył, szlachta jak złotówa której przepisy nie dotyczą i porzucają te swoje powozy gdzie popadniemurzynski kutas w dupe wszystkim ktorzy nie mrugaja.
Pozostalym polecam apke Janosik. Wieszkosc pewnie zna. Uzywa jej wielu przedstawicieli handlowych. Jest to klasyczny gps gdzie kierowcy zaznaczaja gdzie susza, ale takze zaznaczone sa utrudnienia czy fotoradary.
Jaka trzba byc perfidna gnida zeby nie ostrzegac innych kierowcow...
No to ja wtrącę swoje kilka groszy. Mrugam poza zabudowanym a w zabudowanym chuj wam w dupę.
Ale z Was spierdoliny umysłowe, jeżeli usprawiedliwiacie zapierdalanie 100 km/h w zabudowanym, ja rozumiem jechać 10 ponad limit, okej, zdarza się, ale musicie aż tak zapierdalać? Mentalne średniowiecze u nas kurwa w kraju, gdzie na każdej drodze jak nie jedziesz 50 nad limit to Ci na dupie siedzą Janusze jak niektórzy komentujący, a na sporej części dróg, gdzie jest 100, to większość zapierdala po 130/140 - kurwa, limity naprawdę po coś są, tak, dla bezpieczeństwa.
I owszem, też nie mrugam - jak nie zapierdalasz jak idiota to za te 10 więcej policja Ci nic nie zrobi. A jak zapierdalasz więcej, bo musisz aż tak szybciej dojechać jak ten ostatni zjeb, to chuj Ci w dupę.
Przejedźcie się kiedyś po jakichś krajach bardziej cywilizowanej Europy, w Austrii o przekraczaniu nigdzie nie ma mowy i to nie, nie chodzi o to że kary spore, tylko po prostu mentalnie są 100 lat przed nami i cebulakami jak Wy.
Mentalność polaka = mentalność pantofelka
a mnie wkurwiają takie niedojdy, które zamulają i robią korki bo kurwa jak pojedzie więcej jak 80km/h to kurwa jego bolid się rozpierdoli we wszystkie strony świata. Proste drogi poza miastem a zawsze jakieś kurwiszcze blokuje i jedzie 60...
Tak samo poza zabudowanym, na chuj wam wyprzedzać wszystko co tylko widzicie przed sobą, prężyć swój silnik i dupę do 140 żeby tylko przegonić typa nawet na ciągłej co na 90 jedzie 105, chyba tylko dla zasady "trzeba zapierdalać" albo sztucznie pompować swoje ego i próbować udowodnić sobie że jest się królem szos. Gratuluję, zaoszczędzicie 6 minut w skali tras ~300km, w dużym stopniu narażając się i innych na drodze. Potem się zastanawiają "czemu w Polsce taka chujowa kultura na drodze".
Koniec końców dzięki wam mamy content na hardzie, albo życzliwi wysyłają was do Polskich Dróg.
Co do zapierdalania, jedziesz 90 to stul pizde i jedz 90, jedziesz 140 i wyprzedzasz, wyprzedz i stul pizde bo nikogo nie interesuje wasze zdanie, szeryfowie dróg czy zapierdalacze co to nie Wy. Kazdy jezdzi jak uwaza, chyba ze stwaza zagrozenie na drodze, wtedy jegomościa trzeba ujebać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów