18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
A................o 2017-10-25, 20:36 15
I dobrze, gnoić taki odpad. Za mruganie światłami powinna być kara jak za podżeganie do przestępstwa.
Zgłoś
glesner1910 2017-10-25, 20:38 1
No proszę. Synek teraz będzie żarł szczaw i pił benzynę baaaaardzo dobrze! Piwko!

Wchodzę na sadola żeby sobie zwalić
Zgłoś
~Velture 2017-10-25, 20:39 31
Bardzo realistyczna rozmowa...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
xiro 2017-10-25, 20:47 35
ale jaka baterie ma kolorowa
Zgłoś
Goldi85 2017-10-25, 21:02 2
ty słuchaj bo seba tego ostatniego nie zrozumiał za dużo ciężkich słów było powiedziec Sebastianowi: ,, idz possać ksiedzu pałe to moze ci cos w zyciu wyjdzie "... lepiej niz jazda samochodemn ale nie ... sebastian musi zapierdalać przez wieś by czuć sie Panem Wsi teraz na autobus !!!
Zgłoś
C................O 2017-10-25, 21:03 4
pewnie fejk jak chuj byle by zrobić efekt "wow" na publice... ale ja sram na takie niby screeny z ustawionych rozmówek... w gazetach dla moherów też takie historie z dupy wzięte i podpisane Janina Nowak z Krakowa, a te stare baby myślą że to prawda
Zgłoś
czarnykun 2017-10-25, 21:08 126
Zgłoś
A................o 2017-10-25, 21:20 2
C0C0JAMBO,

Miliony polaków oglądają z zapartym tchem rolnik szuka żony, trudne sprawy itp? Czyżbyś był wrogiem narodu i uważał polaków za idiotów?
Zgłoś
C................O 2017-10-25, 21:47 6
AleDlaczego napisał/a:

C0C0JAMBO,

Miliony polaków oglądają z zapartym tchem rolnik szuka żony, trudne sprawy itp? Czyżbyś był wrogiem narodu i uważał polaków za idiotów?

idz oglądać z zapartym tchem trudne sprawy, nie zaprzątaj sobie głowy światem realnym i takimi ludźmi jak ja - to będzie dla mnie czysta przyjemność
Zgłoś
DużyKutas 2017-10-25, 22:22 5
Kiedyś nie mrugnąłem do wujka jak opowiadałem kawał o Polaku, Rusku i Niemcu, wziął to na serio i w 39' napadł na Polskę.
Zgłoś
kuba1393 2017-10-25, 22:26 12
ten kto nie mruga jak widzi, ze susza to typowy janusz oby wam sie passaty popsuly ; )
Zgłoś
b0r000 2017-10-25, 22:32 2
@Up

Uff dobrze że nie mam passata
Zgłoś
InnyName 2017-10-25, 22:33 1
jak zrobić żeby pokazywało zużycie internetu jak na tym fejku ?

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
Manowarrior 2017-10-25, 22:33 1
A kierowca wstał i bił brawo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów