18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Utylizacja Szkodnikow
Don_Max • 2022-06-29, 5:57
Odstrzał szkodników (coś jak stonka w rolnictwie) W tym przypadku DZIKI i parę KOJOTÓW .

Tak na marginesie OD RAZU MOWIE NIE DLA VEGAN CZY INNYCH "snowflaków" którzy przez pomyłkę pomylili sadola z pudelkiem, czy kwejkiem czy innym gównem i tu zaglądają !!

PS Jak ktoś będzie kiedyś w Texasie to można sobie kupić taka wyprawę w heli z AR'em w lapie i ponakurwiac troche zamiast w Call of Duty
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RiikS 2022-06-29, 13:08 3
@maxkulczyk Szkoda, że do Ciebie nie można ponakurwiać, było by zabawniej.
Zgłoś
Anglerraw 2022-06-29, 13:21 4
Ciekawostka - w Texasie zdziczałe świnie (lub świniodziki) są praktycznie wyjęte spod prawa. A raczej nakazana jest eksterminacja na wszelakie możliwe sposoby. Oczywiście największe kontrowersje budzą polowania z bronią automatyczną (gdzieś widziałem nawet gatlinga chyba) czy armatami, ale wielu też "likwiduje" je przy użyciu ułożonych psów i noża.
Zgłoś
dadar123 2022-06-29, 13:35 1
teraz pora na ruSSkich skurwysynów
Zgłoś
ra0mir 2022-06-29, 13:49 1
Jeśli przylecą na ziemię kosmici, żeby ratować planetę to będzie tak samo tylko z nami XD
Zgłoś
kasztaniuk 2022-06-29, 14:04
Mzimu napisał/a:

Dokładnie tak. Strzelać by zabić, skoro to szkodniki. Ale oni sobie z tego robią rozrywkę, jakby grali na playstation. U nas to czyste buractwo jak ktoś poluje z karabinkiem AK czy AR.

U nas nie można polować z karabinkiem AK czy AR. Nie wiem skąd masz takie informacje.
Zgłoś
baronturbina 2022-06-29, 14:20 1
Ogólnie to zajebiscie ładować do zwierzyny w auto albo z śmigłowca. Wyczyn godny każdego myśliwego. Św Hubert pęka z dumy.
Zgłoś
Krajanm 2022-06-29, 15:18
5:58 aż mu flaki wypadły...
Zgłoś
bansheex 2022-06-29, 15:26 5
Ja nie trawię zabijania i męczenia zwierząt, więc nie odpalam nawet tego typu filmów ale chcę się odnieść do Twojego opisu. Ja nie jęczę w komentarzach bo wiem gdzie jestem, na Sadolu. Za to jak wrażliwi tatusiowie widzą, filmik gdzie męczą kaszojada to od razu odpalają z pełnym entuzjazmem, żeby się nakręcić do głośnego lamentu w komentarzach Wtedy już nie jesteśmy na Sadolu, wtedy tylko ryk jak można takie rzeczy wrzucać? Ja mam w rodzinie chłopów 20-50 lat i nie jęczę, jak ćwiartują tutaj takiego, mam dzieci i nie jęczę jak ćwiartują tutaj takie w końcu to Sadol, nie kwejk. To co my robimy sobie jako jeden gatunek mogę oglądać. Męczenia zwierząt nie, więc nie oglądam i nie psuję innym zabawy. Miło by było jakby tatusiowie poszli za moim przykładem i nie oglądali filmów, których nie są w stanie oglądać. Dziękuję za przeczytanie moich wypocin, pozdrawiam
Zgłoś
francuz5555 2022-06-29, 15:34 6
kasztaniuk napisał/a:

U nas nie można polować z karabinkiem AK czy AR. Nie wiem skąd masz takie informacje.

Byku skąd pomysł, że u nas nie można polować z ar 15 czy AKM ? Jaki przepis nie zezwala na polowanie z takiej broni. Jedynym dopuszczeniem jest cyt' Używana do polowania broń myśliwska o lufach gwintowanych musi być przeznaczona do strzelania amunicją myśliwską charakteryzującą się energią pocisku nie mniejszą niż 1000 J w odległości 100 m od wylotu lufy" Oba typy broni spełniają tą normę.
Zgłoś
jan0sik1 2022-06-29, 15:53 3
bigoslaw_lyzka_von_wood napisał/a:

Co za ciota, ubrał się jak na wojnę z ruskim gównem, a strzela do nieuzbrojonych zwierzą.
No podziw i szacun na dzielnie wzbudza pewnie taki jak jego matka, gdy daje w promocji 2 x w dupę za browara.

Nie każda matka daje w dupe za piwo tak jak twoja wiec nie mierz innych swoją miarą.
Zgłoś
viper_1990 2022-06-29, 19:37
Natura też bywa okrutna, ale nie dorówna człowiekowi. "Męska" rozrywka
Zgłoś
lysymisio6969 2022-06-29, 19:50 1
francuz5555 napisał/a:

Byku skąd pomysł, że u nas nie można polować z ar 15 czy AKM ? Jaki przepis nie zezwala na polowanie z takiej broni. Jedynym dopuszczeniem jest cyt' Używana do polowania broń myśliwska o lufach gwintowanych musi być przeznaczona do strzelania amunicją myśliwską charakteryzującą się energią pocisku nie mniejszą niż 1000 J w odległości 100 m od wylotu lufy" Oba typy broni spełniają tą normę.

ciocia wikipedia mówi, że:

Myśliwska broń palna musi spełniać w Polsce następujące kryteria[2]:

przy maksymalnym załadowaniu można z niej oddać najwyżej sześć pojedynczych strzałów,
magazynek broni samopowtarzalnej może zawierać co najwyżej dwa naboje,
energia pocisku w odległości 100 m od lufy musi wynosić nie mniej niż 1000 J,
nie może to być broń krótka, tj. pistolety i rewolwery, choć naboje niektórych z nich (zwłaszcza rewolwerów) spełniają osiągi energetyczne
Zgłoś
Nikt_nie 2022-06-29, 19:51
Ale fajnie xD napierdalać ile wlezie!! Człowiek na szczycie łańcucha pokarmowego!!! Zabijać ile wlezie żeby było co jeść!!

ChWDJ xD

Ale fajnie xD napierdalać ile wlezie!! Człowiek na szczycie łańcucha pokarmowego!!! Zabijać ile wlezie żeby było co jeść!!

ChWDV xD
Zgłoś
Dzik5150 2022-06-29, 19:55
Ludzi też jest za dużo i są większymi szkodnikami niż dziki

Ludzi też jest za dużo i są większymi szkodnikami niż dziki
Zgłoś
Gaiseric 2022-06-29, 21:02 1
lysymisio6969 napisał/a:

przy maksymalnym załadowaniu można z niej oddać najwyżej sześć pojedynczych strzałów,
magazynek broni samopowtarzalnej może zawierać co najwyżej dwa naboje,

A jaki to problem przystosować lub kupić magazynki o odpowiedniej pojemności?

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem