📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
one mają w piździe co się dzieje wokół to facet musi mieć oczy dookoła głowy . masz szczęście, że nie dostałeś jeszcze torebką przez maskę
nastepnym razem nie krzycz tylko zapierdol
madimde z krakowa na twitchu iirc
Trzeba było nie hamować. Suke by docisnelo, odszkodowanie byś, dostał o to jej wina
I na sadistic taki film to debilizm. Z takim gownem to na stop cham a nie tutaj
danielxc717 napisał/a:
Trzeba było nie hamować. Suke by docisnelo, odszkodowanie byś, dostał o to jej wina
Czyżby? Możesz zapomnieć o odszkodowaniu. Sprawdź kodeks drogowy. Jest tam napisane o zachowaniu bezpiecznego odstępu w różnych sytuacjach. Między innymi jadąc za samochodem i go omijając.
O co Ci kurwa chodzi?? Ma pierwszeństwo bo jest kobietą, do tego w droższym aucie. Czego nie rozumiesz??
kris1978 napisał/a:
Czyżby? Możesz zapomnieć o odszkodowaniu. Sprawdź kodeks drogowy. Jest tam napisane o zachowaniu bezpiecznego odstępu w różnych sytuacjach. Między innymi jadąc za samochodem i go omijając.
Co ty pierdolisz, czytam ten twoj komentarz i od razu odechciało mi się przeglądać dalej.
Szczególną ostrożność, to chuj nie wychodzę od dzisiaj z domu, a samochodem będę jeździł tylko po posesji byleby zachować szczególną ostrożność, jebnij się w łeb.
sothis napisał/a:
Co Ci koledzy tam piszą z boku nagrania?
Czy wy kurwa ludzie kiedyś zrozumiecie kiedy pisze się "ci" z dużej, a kiedy nie? Bo mam wrażenie, że większość wali z dużej zawsze bo gdzieś tam kiedyś coś usłyszeli i bez jakiegokolwiek przemyślenia dlaczego tak jest napierdalają z dużej zawsze.
Doskonały materiał, od zawsze nic nie robiłem dla takich materiałów na sadolu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów