📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"fuck me!!!" - czyżby po zderzeniu naszła go ochota na to, by ktoś mu chuja w dupę wsadził?
Czego drzesz tego parcha debilu? Jego wina, jego ubezpieczalnia będzie bulić za likwidację szkody. Nie jedziesz kurwa McLarenem F1, polskim CWS-T1, DeTomaso Mangustą, czy jakimś innym ultra rzadkim autem istniejącym w kilku, kilkunastu, czy 150 sztukach, do którego części nie ma i dorabiać je trzeba będzie na CNC, tokarce, drukarce 3D, na zamówienie lub samemu, a proces odbudowy trwać będzie latami. No chyba, że jedziesz najebany, bez ważnego OC, albo jedno i drugie, no to wtedy chuj ci w dupę.
Czego drzesz tego parcha debilu? Jego wina, jego ubezpieczalnia będzie bulić za likwidację szkody. Nie jedziesz kurwa McLarenem F1, polskim CWS-T1, DeTomaso Mangustą, czy jakimś innym ultra rzadkim autem istniejącym w kilku, kilkunastu, czy 150 sztukach, do którego części nie ma i dorabiać je trzeba będzie na CNC, tokarce, drukarce 3D, na zamówienie lub samemu, a proces odbudowy trwać będzie latami. No chyba, że jedziesz najebany, bez ważnego OC, albo jedno i drugie, no to wtedy chuj ci w dupę.
Co on kurwa, wiózł matkę przywiązaną do przedniego zderzaka, ze tak drze pizde?
Albo po prostu zapierdalal 5 lat w maku, żeby sobie kupić takie auto i mu żal.
Albo po prostu zapierdalal 5 lat w maku, żeby sobie kupić takie auto i mu żal.
jakie to żałosne... fuck fuck fuck
kuuurwa, ja pierdole, kurwa mac, chuj jebany, pierdolony idiota, w ryj jebany, madkojebca, skurwiel obesrany, kurwisynu, śmieciu parchaty, w dupe jebany koniobijco.... to dopiero rozgrzewka jak mozna byc takim prymitywem by ograniczac sie do zwyklego fuck fuck fuck?
kuuurwa, ja pierdole, kurwa mac, chuj jebany, pierdolony idiota, w ryj jebany, madkojebca, skurwiel obesrany, kurwisynu, śmieciu parchaty, w dupe jebany koniobijco.... to dopiero rozgrzewka jak mozna byc takim prymitywem by ograniczac sie do zwyklego fuck fuck fuck?
Figlarz_ napisał/a:
Co on kurwa, wiózł matkę przywiązaną do przedniego zderzaka, ze tak drze pizde?
Wiózł teściową przywiązaną do tylnego.
Trochę wulgaryzmów,? Ja słyszę tylko jeden. Na dodatek pedał, chce żeby go pieprzy... Żal
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów