Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po tym co ojciec zobaczył, niedługo może być minus 2, w sumie pojebana akcja
przecież ona się ewidentnie cieszy się że jedna morda mniej do karmienia
Jak nie pomożemy to nie będzie.
Nawet malutkie gesty się liczą. Typu, jak kupuję musztardę, zamiast Sarepskiej z jakiegoś Rolnik s.a. (posiadane przez Halmans), biorę "cośtam girczyca" (nazwy nie pamiętam — cyrylicy mnie kiedyś uczyli ale patriotycznie zapomniałam, jako bachor zapomniawszy że nie tylko kacapi bukw używają). Różnica niewielka, a zawsze parę groszy zarobi ktoś kto tej kasy obecnie potrzebuje, a nie palant który rozlewa w mieście gnój John Deerem za milion.
Ty trochę zejdź na ziemię. Serio myślisz, że w tym rozpierdolu jakąkolwiek większą, lepiej prosperującą firma eksportujące coś sensownego na Europę należy do Ukraińców?
W 1939 zła Polska też zaatakowała Rajch i Związek Kacapski.
Tak kurwa, porównuj ludobójstwo, czystki i obozy koncentracyjne do wojny na Ukrainie... Chyba, że masz na myśli tego komedianta zbrodniarza, który pod przymusem wysyła Ukraińców na śmierć. Ruscy poszli tam po Zelenskiego i jakby go dostali to prawdopodobnie ani niczyj włos ani cegła by nie spadły.
Dawno mnie video nie ruszyło jak to. Jeszcze starego sadola cos zostalo
Tak tak, to sobie pomagaj, w dupie mam Twoją Ukrainę. Interesuje mnie Polska. To jest mój kraj i ostatnie co zrobię to rozjebię naszą gospodarkę, żeby ratować czyjąś inną, a już na pewno nie zjebów, którzy uznali wojnę z Rosją za bardzo fajny pomysł. "Pomaganie" Ukrainie jest w chuj niemoralne, bo niesie ze sobą tylko więcej śmierci i zniszczenia.
Towarzyszu Dupov, czemu nadal siejecie kłamstwa jak każdy wie że jesteście rosyjską agneturą? Ile rubli trzeba żeby cie kupić? 15? Może za ziemniaki i smalec?
Tak kurwa, porównuj ludobójstwo, czystki i obozy koncentracyjne do wojny na Ukrainie... Chyba, że masz na myśli tego komedianta zbrodniarza, który pod przymusem wysyła Ukraińców na śmierć. Ruscy poszli tam po Zelenskiego i jakby go dostali to prawdopodobnie ani niczyj włos ani cegła by nie spadły.
Kolejny przykład homo-komunistycznych poglądów. Celowo wysłali was towarzyszu, żeby szpiegować branżę LPG a z oczywistych względów infiltrujecie LGBT.
Republika rosyjska.
Sam się zdziwiłem, ale coś takiego nawet było i przetrwało całe 42 dni.
Tylko, że to ponad 100 lat temu i dawno nieprawda
homo-komunistycznych poglądów.
Oh, doczekałem się bycia gejem Pisałem jeszcze nie raz, że jesteś lewakiem, o tym zapomniałeś.
Chyba, że pisząc o homo, nie miałeś na myśli geja, ale przy Twoim poziomie intelektualnym o nic innego bym raczej Ciebie nie podejrzewał
Oh, doczekałem się bycia gejem Pisałem jeszcze nie raz, że jesteś lewakiem, o tym zapomniałeś.
Chyba, że pisząc o homo, nie miałeś na myśli geja, ale przy Twoim poziomie intelektualnym o nic innego bym raczej Ciebie nie podejrzewał
Nie doczekałeś się tylko jesteś a do tego komuchem. Dobrze że nie jesteś Polakiem.
a najlepiej jeszcze żebyśmy kurwa tam wysyłali naszych żołnierzy.
Siriuz, proszę. Weźcie nie wysyłajcie już nigdzie waszych żołnierzy...
Poważnie mówię.
Że co? Widzisz coś nie tak w tym że porównuję ludobójstwo, czystki i obozy koncentracyjne do ludobójstwa, czystek i obozów koncentracyjnych?Tak kurwa, porównuj ludobójstwo, czystki i obozy koncentracyjne do wojny na Ukrainie...
Te ostatnie nazywacie "filtracyjnymi".
Księżulek nie załapał ironii???
Natomiast co do kłótni o pomaganie ukrainie.
Nie lubię ukrów, ukraina to upadły kraj. Ale w naszym interesie jest, by tam jednak była ukraina, a nie kacapy...
Choćby dlatego, że jak ukraina przetrwa, to część banderowców wróci do siebie. A jak upadnie, to jeszcze u nas ich przybędzie.... O buforze nie wspominając.
Księżulek nie załapał ironii???
Nie lubię ukrów, ukraina to upadły kraj. Ale w naszym interesie jest, by tam jednak była ukraina, a nie kacapy...
No dobra, ale nie kosztem polskiej gospodarki, a w szczególności rolnictwa.