Mało sadystyczne. Oczekiwałem, że z mgły wyskoczy z niej na przecinaka jakiś debil w osobówce, a tu aż dziw bierze, że tyle zdrowego rozsądku u obu bohaterów nagrania.
widoczność 5 cm. ktokolwiek próbowałbym w takim czymś jechać jest skończonym debilem
Masz rację. A co Ty byś zrobił aby zabezpieczyć swoje zdrowie i życie? Jestem ciekaw, co by zrobił ktoś, kto doskonale wie, że jazda w gęstej mgle to debilizm. Odważysz się upublicznić swoje potencjalne zachowanie ryzykując zbesztanie przez Sadoli?
Cos za gęsta ta mgła tak na samym wstępie
jebać cię radku
Nie jestem jakoś przesadnie religijny, ale ty (specjalnie z małej) jesteś zjebem tęczowego pokolenia który wyśmiewa się z papieża, który miał ogromny wpływ na upadek komuny w Polsce. Być może poziomem mentalnym łatwiej byłoby Ci odnaleźć się w ruskiej komunie.
Nie jestem jakoś przesadnie religijny, ale ty (specjalnie z małej) jesteś zjebem tęczowego pokolenia który wyśmiewa się z papieża, który miał ogromny wpływ na upadek komuny w Polsce. Być może poziomem mentalnym łatwiej byłoby Ci odnaleźć się w ruskiej komunie.
Taaaa, na spółę z bolkiem sami tę komunę obalili...
Hahahahahaha . Człowieku, lecz się na nogi, bo na łeb to już dawno za późno. Papież obalił komunę. Zgodzę się, że obalił komunę, masz rację . Ty także możesz ją obalić, bardzo proszę:
Gdybyś imbecylu interesował się bardziej historią, i twoja wiedza wykraczałaby dalej niż znajomość daty chrztu Polski, rozpoczęcia i zakończenia II w.ś, to byś wiedział, w jakim okresie została wybrana nasza polska maskotka narodowa (był wielki papierz bo był bolag z bolsgi!.) Została wybrana na przywódcę katolickiej sekty zbierającej na tacę i pierdolącej dzieciaki w styję w 1978 roku. Cóż to był za rok dla ZSRR? Hmmm.... Pomyślmy. Od kiedy USA wciągnęło celowo ZSRR w zimną wojnę, czyli od 1947 roku, a nawet i od końca II w.ś, starało się ZSRR wykończyć ekonomicznie. Stąd wyścig zbrojeń, wyścig kosmiczny, wyścig technologiczny ,prowadzenie wojen nie na swoim terytorium (Korea, Wietnam, Afganistan w 1979 roku). Amerykanie doskonale wiedzieli, że Ruski system ekonomiczny u samych podstaw komunizmu jest niewydolny i długo Ruscy finansowo nie pociągną. By prowadzić zi,mną wojnę trzeba było opłacić przepotężną wręcz armię poborowych, wojskowych, generałów, szpiegów, naukowców. Utrzymywanie wpływów w państwach satelickich oraz komunistycznych, jak Polska, Czechosłowacja, Węgry, Niemcy Wschodnie również swoje kosztowało. Wojny, nowe technologie, wielkie lotnictwo, okręty podwodne, produkcja nowych typów okrętów, czołgów, samolotów, nowe rodzaje broni, budowa i rozwój broni jądrowej i termojądrowej, wyścig kosmiczny, wyścig na Księżyc (Ruscy mieli bardzo zaawansowany program podboju Księżyca, ale się o nim nie mówi, bo przegrali wyścig z USA), utrzymywanie, rozszerzanie wpływów. To wszystko kosztowało BILIONY rubli i dziesiątki MILIARDÓW zielonych. Ciągnąc to ponad 40 lat gospodarka radziecka musiała się załamać i upaść. To wszystko spowodowało, że w 1978 roku, kiedy Pawulon Pawlikowski został wybrany na głównojebiącego obrońcę pedofilów w sekcie katolickiej, Związek Radziecki był kolosem, który chwiał się na glinianych nogach. Z Bolkiem i papajem, bez Bolka i Papaja i tak by wszystko jebło i tak. Więc jebnij się w łeb, ale jakąś cegłówką, łychą do opon i przeczytaj jeszcze raz, co żeś nasmarował. A tak na koniec najprawdziwsza prawda o papieżu zbrodniarzu:
[...]nasza polska maskotka narodowa (był wielki papierz bo był bolag z bolsgi!.) Została wybrana na przywódcę katolickiej sekty zbierającej na tacę i pierdolącej dzieciaki w styję w 1978 roku. [...]Pawulon Pawlikowski został wybrany na głównojebiącego obrońcę pedofilów w sekcie katolickiej[...]
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów