Ludzie to jednak mają nasrane. Gdyby ktoś nie kojarzył zdjęcie przeciwniczki koncertu Madonny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale ma poczciwą wiejską twarz... Pewnie niedawno byla na pielgrzymce Licheń- Częstochowa...
W Wielkiej Brytanii, Francji, Niemczech kosciol katolicki jest bardzo slaby. Niewiele ludzi chodzi na msze, niewielu uwaza ksiezy za autorytet.
I w tych krajach jest tolerancja, nie ma takiego chamstwa jak w Polsce. Ludzie sie szanuja.
W Polsce duza czesc ksiezy (nie mowie ze wszyscy ani ze wiekszosc) to po prostu zbolale chamy, ktorzy nie mieli co z soba zrobic albo chcieli poruchac ministrantow w dupe i sie zaciagneli do kosciola.
Teraz ci frustraci truja dupe jak przyjezdza Madonna, tylko po to zeby sie przypomniec swoim owieczkom ze jeszcze istnieja.
Taka nasza polska rzeczywistosc.
A wogole to jezeli ta pani uwaza sie za prawdziwa katoliczke, to czemu nawoluje to nietolerancji wobec innych religii?
Madonna ma swoje zycie i swoja religie. Jej sprawa.
I w tych krajach jest tolerancja, nie ma takiego chamstwa jak w Polsce. Ludzie sie szanuja.
W Polsce duza czesc ksiezy (nie mowie ze wszyscy ani ze wiekszosc) to po prostu zbolale chamy, ktorzy nie mieli co z soba zrobic albo chcieli poruchac ministrantow w dupe i sie zaciagneli do kosciola.
Teraz ci frustraci truja dupe jak przyjezdza Madonna, tylko po to zeby sie przypomniec swoim owieczkom ze jeszcze istnieja.
Taka nasza polska rzeczywistosc.
A wogole to jezeli ta pani uwaza sie za prawdziwa katoliczke, to czemu nawoluje to nietolerancji wobec innych religii?
Madonna ma swoje zycie i swoja religie. Jej sprawa.
ale fakt, z królowa to ona ma rację, bo przecież
ja bym chciał żeby mi ktoś naukowo wytłumaczył jak to jest że ludzie dają sobą tak manipulować? Może jest jakiś schemat działania? Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie bedzie robił z siebie idioty w imie czegoś czego nigdy nie widział, nie słyszał...
Musiała się namęczyć nad plakatem xD haha
No i wychodzi cały Katolicyzm... oczywiście to że Madonna jest Kabalistką jest najgorsze bo przecie to Żydowski odłam....
Ja nie rozumiem czemu ludzie z wypranymi mózgami robią tyle szumu dookoła... Dla mnie religia i wszystkie święta są błędnie odbieranie przez takich ludzi. Święta są tylko wspomnieniem....
Madonna nie zrobiła nic złego, a tacy *** mają pretensje jakby zgwałciła małe niewinne dziecko...
Nie mogę nie wspomnieć o radiu maryja - aż rzuca się myśl rydzyk..... . Tam nie ma wiary i wszystkiego co jest podstawą religii.
P.S. Mówią, że to młodzież jest be, ale nie ma się co dziwić patrząc na takich "dorosłych" xP
Madonna nie zrobiła nic złego, a tacy *** mają pretensje jakby zgwałciła małe niewinne dziecko...
Nie mogę nie wspomnieć o radiu maryja - aż rzuca się myśl rydzyk..... . Tam nie ma wiary i wszystkiego co jest podstawą religii.
P.S. Mówią, że to młodzież jest be, ale nie ma się co dziwić patrząc na takich "dorosłych" xP
Nie pierdol mi kurwa o tolerancji i wolności słowa nosząc koszulkę z napisem "Niszcz czerwonych".
mnichu: powiedz to temu klientowi.
Ja mialem okazje pracowac z panem, ktory uonczyl teologie i byl fanatykiem Radia Maryja. Do niego nie docieraly zadne argumenty. Nie dalo sie z nim wogole poklocic ani podyskutowac.
Takich ludzi do niczego nie przekonasz. Dla nich zasady logicznego myslenia nie istnieja. Istnieje tylko to, co powiedza w RM.
A jesli chodzi o ta koszulke, to oni sa dwulicowi. Dla nich istnieja oni i reszta. Oni, czyli inny fanatycy. Reszta nigdy nie ma racji. Bo nie.
Ja mialem okazje pracowac z panem, ktory uonczyl teologie i byl fanatykiem Radia Maryja. Do niego nie docieraly zadne argumenty. Nie dalo sie z nim wogole poklocic ani podyskutowac.
Takich ludzi do niczego nie przekonasz. Dla nich zasady logicznego myslenia nie istnieja. Istnieje tylko to, co powiedza w RM.
A jesli chodzi o ta koszulke, to oni sa dwulicowi. Dla nich istnieja oni i reszta. Oni, czyli inny fanatycy. Reszta nigdy nie ma racji. Bo nie.
Widzi mi się, że szczekanie psa w tle ma wydźwięk symboliczny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów