📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Tak trudno zejść dziś na ziemię?!
Szkoda, że ten głupi buc nie utopił się razem ze swoim pierdzidłem. Wynajmij sobie debilu tor crossowy i tam jeździj. No tak, ale za wynajęcie trzeba zapłacić. Pierdolony biedak.
Współczuję Ci, naprawde. Jesteś kurewsko smutnym człowiekiem.
Jak dna nie widzi tzn, że tam jest głęboko bo woda czysta... Więc co zdziwiony?
mesor napisał/a:
Współczuję Ci, naprawde. Jesteś kurewsko smutnym człowiekiem.
koleś napisał co sądzi i dlaczego o motocyklorzach to się do niego przyjebałeś i uważasz ze ta specyficzna grupa użytkowników dróg nie może być krytykowany bo to krzywdzące...
może i by było krzywdzące tyle że ciężko pracują na taką a nie inną opinie...
Mam nadzieję, że wyciągnął tę pierdziawkę i trochę dalej wpierdolilł się w linkę.
Juzwa napisał/a:
Szkoda, że ten głupi buc nie utopił się razem ze swoim pierdzidłem. Wynajmij sobie debilu tor crossowy i tam jeździj. No tak, ale za wynajęcie trzeba zapłacić. Pierdolony biedak.
A nie widzisz pajacu ze oni jada gdzieś w plener? Zobacz sobie jaki 2 typ obładowany. Ale ty musisz mieć smutne życie
mógł sprawdzić kijaszkiem, a nie od razu schładzać motor w pozycji pionowej. Ciekawe jak im szło wyciąganie ?
Hugo Dionizy Steinhaus
Nie ma jak wyzywać ludzi od debili i zarazem używać słowa "jeździj".
Zawsze mnie wkurwia takie rozwalanie rzeczek czy jakichś części przyrody przez tych durnych crossowców albo innych na quadach czy w samochodach. Chcesz coś rozwalić to idź walnij w ścianę, bardziej się przysłużysz.
Jakby grał siusiak za młodu w hillclimba to by matce wstydu nie przyniosł! Peace b1tches
mesjans napisał/a:
Nie ma jak wyzywać ludzi od debili i zarazem używać słowa "jeździj".
@mesjans Aaaa, to ty jesteś na tym filmie? Zamiast się przypierdalać o drobiazgi, szkoda że błędnie, trzeba było pomyśleć i zanim wjebałeś to pierdzidło do wody włożyć kijek i sprawdzić głębokość. Chociaż nie, wystarczyłoby uruchomić tę szarą komórkę odpowiedzialną za myślenie i kojarzenie dostarczonych przez oczy danych.
Nie wiem czy byłbyś w stanie znaleźć prawidłową formę, więc zadałem sobie trud i masz wyjaśnienie zawarte w słowniku j, polskiego ze strony sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/Jezdzij-a-jezdz;17559.html
"Czasownik jeździć należy do grupy koniugacyjnej oznaczonej jako VIa. Takie czasowniki w 2. osobie trybu rozkazującego mają końcówkę zerową – chwal (od chwalić), barw (od barwić), biel (od bielić), studź (od studzić), dowieź (od dowieźć), ględź (od ględzić), żeń (od żenić) itd. Tak więc forma jeźdź jest systemowa, regularna, natomiast jeździj jest nieregularna. Z jakichś powodów jednak (zapewne – z powodów fonetycznych) o wiele częściej mówi się jeździj niż jeźdź. Obie są aprobowane, przy czym ta druga jest uważana za staranniejszą."
Jak nie masz pewności jeśli chodzi o poprawną pisownię, to siedź cicho w swojej piwnicy i się nie wymądrzaj.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów