Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz widzicie drogie dzieci co się dzieje, kiedy nie przykładacie się do pracy
Za szybko odcięte. Ciekaw jestem jak to wszystko wyglądało, kiedy już kurz opadł.
Dziwne że wcześniej się nie wysadzili przecież już w h🤬j tego dynamitu już rozładowali.
chyba taką paczkę wyślę UPS albo GSL,
to może zaczną czytać znaczki, typu ostrożnie,
bo nie zamawiałem miału dla kota, ale karmę suchą
to może zaczną czytać znaczki, typu ostrożnie,
bo nie zamawiałem miału dla kota, ale karmę suchą
Jakubek_1986 napisał/a:
Co to było i gdzie to można kupić??
Bombki,
choinkowe
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie