1000 zł i 20 pkt. Jak żyć? 10pkt i 500 zł za prędkość rozumiem ale reszta naciągana jak chuj!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nomvader napisał/a:
Jakbym miał jeździć tak jak przepisy nakazują to bym kurwa jeździł rowerem...
Przez takie zawali drogi co jeżdżą "jak należy" 60km pokonuje przez 1,5h !!
Co w tym złego jak mam pustą drogę i lece spokojnie te 100-120? PRZECIEŻ TO JEST KURWA NORMALNA PRĘDKOŚĆ!
Ale nie bo zaraz kolejny się uniesie że jestem świrem i idiotą "bo tak nie wolno jeździć"...
A ta akcja gliniarzy to czyste skurwysynstwo, mogli dać 500zł i 10pkt a nie ładować ile wlezie.
kmsm, tata nie pozwala jeździć szybciej?
Pierdolenie o Szopenie... dobrze mu tak, typowy drogowy cwaniak, duży samochód to może wszystko.
ikusny91 napisał/a:
kmsm, tata nie pozwala jeździć szybciej?
A co on ma do gadania skoro płace za swoje paliwo? Skąd wgl taka myśl? To że staram się jeździć odpowiedzialnie to znaczy że tata mi inaczej nie pozwala? Gratuluje ograniczenia umysłowego
Swoją drogą, ktoś Ci tu zabronił jeździć 120km/h? Chyba że piszesz o terenie zabudowanym....w takim razie niestety jesteś świrem, kretynem, idiotą, wariatem.
Najgorsze jest to, że te kurwy z uwaga pirat nigdy nie dają upomnienia, zawsze tylko mandat i mandat za byle wykroczenie np jazdy 70km/h przy 50. Za coś takiego powinni dać upomnienie a nie jeb od razu 3/5 pkt i 200/300zł. I jeszcze narrator narzuca nam wole jacy to z nich kryminaliści. A tak naprawdę są to prości ludzie jak my.
oj oj.. ile tu panikarzy, przepraszam odpowiedzialnych i bezpiecznych kierowców, pewnie przebiegi roczne po 5000km
Powinni mieć możliwość jechania za samochodem nawet 500km i potem po prostu jak ten dojedzie do domu to powystawiać mandaty za całą drogę jaka za nim jechali i zlicytować dom albo samochód. I donald miałby kase i ludzie by jeździli zgodnie z przepisami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów