1000 zł i 20 pkt. Jak żyć? 10pkt i 500 zł za prędkość rozumiem ale reszta naciągana jak chuj!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Masz rację, jak żyć. Powinni mu od razu prawo jazdy zabrać - jak żyć, jak takie świry są wśród nas i mają jeszcze prawo jazdy.
"Ja jestem panie na zasiłku" niezły zasiłek, że mu na wehe starcza.
Naciągane czy nie (faktycznie mu zjeżdżali robiąc miejsce) - no ale kurwa...
Za takie zapierdalanie nie ma litości. Sam nie jeżdżę w 100% zgodnie z przepisami ale nie przeginam pały jak ten wiesiek - góra 10-20 powyżej limitu jak są warunki (prosta droga, poza zabudowanym).
Ciekawe czy jakby się rozje*ał na jakimś zakręcie, to rodzina miałaby pretensje jakie to drogi są kiepskie, oznakowanie złe i nikt z tym nic nie robi ?
Za takie zapierdalanie nie ma litości. Sam nie jeżdżę w 100% zgodnie z przepisami ale nie przeginam pały jak ten wiesiek - góra 10-20 powyżej limitu jak są warunki (prosta droga, poza zabudowanym).
Ciekawe czy jakby się rozje*ał na jakimś zakręcie, to rodzina miałaby pretensje jakie to drogi są kiepskie, oznakowanie złe i nikt z tym nic nie robi ?
Zjechali mu, żeby nie pakował sie na trzeciego, bo przy pierwszym wyprzedzaniu to by sie wpakował na czołówke pewnie...
kurwa jak ja nie lubie tych kurew,
a piramida nienawiści układa się następująca
JEBANE ŚMIECI MIEJSKIE
UKS
PAŁY
a piramida nienawiści układa się następująca
JEBANE ŚMIECI MIEJSKIE
UKS
PAŁY
Spasła się kurwa za moje podatki, a ten drugi sam wygląda jak piłuscki
Ale pierdolicie, karty motorowerowe już wyrobione?
Szerokie pobocze, widoczność jak sie masz, teren zabudowany taki, że przejście, przystanek, sklep i stodoła. Jasne, że złamał przepisy, ale nie stworzył żadnego zagrożenia swoimi manewrami, więc nie pieprzcie głupot. Ten program jest tak durny i komentarze są tak żałosne, jak to tylko możliwe.
Szerokie pobocze, widoczność jak sie masz, teren zabudowany taki, że przejście, przystanek, sklep i stodoła. Jasne, że złamał przepisy, ale nie stworzył żadnego zagrożenia swoimi manewrami, więc nie pieprzcie głupot. Ten program jest tak durny i komentarze są tak żałosne, jak to tylko możliwe.
Sarkos napisał/a:
Jasne, że złamał przepisy, ale nie stworzył żadnego zagrożenia swoimi manewrami
Ty durniu.... Autem to w need for speed najwyżej kierowałeś.....
kazdy kto mowi ze taka policja jest potrzebna jest idiota bo koles nic nie zrobil zlego jechal normalnie tak jak warunki i sprzet mu pozwalal
DaWeed napisał/a:
Ty durniu.... Autem to w need for speed najwyżej kierowałeś.....
Nie martw się, jak już przesiądziesz się z roweru do samochodu, to zrozumiesz, że zdecydowana większość ograniczeń prędkości postawiona jest z dupy. Łatwiej jest jebnąć ograniczenie, niż zbudować kładkę dla pieszych, wystarczy chałupa pół kilometra od drogi i już masz teren zabudowany. Przy tak szerokim poboczu i samochodach, które skorzystały z tego pobocza żeby ustąpić drogi, kierowca BMW nie stworzył ŻADNEGO zagrożenia wyprzedzając w ten sposób, co nie zmienia oczywiście faktu, że przepisy złamał.
"okradł pan moje dzieci" a jeździ taki gruby laps starą siódemka 3.0 w benie , i na to go stać ,
Sram takim ludziom na klatę .
Sram takim ludziom na klatę .
dobra riposta: ,, na pamięć to się mozna nauczyć Ody do młodości albo pacierza,,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów