18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
takija 2013-07-06, 22:01 5
Sarkos napisał/a:

Nie martw się, jak już przesiądziesz się z roweru do samochodu, to zrozumiesz, że zdecydowana większość ograniczeń prędkości postawiona jest z dupy. Łatwiej jest jebnąć ograniczenie, niż zbudować kładkę dla pieszych, wystarczy chałupa pół kilometra od drogi i już masz teren zabudowany. Przy tak szerokim poboczu i samochodach, które skorzystały z tego pobocza żeby ustąpić drogi, kierowca BMW nie stworzył ŻADNEGO zagrożenia wyprzedzając w ten sposób, co nie zmienia oczywiście faktu, że przepisy złamał.

Czyli sugerujesz że jest odpowiedzialnym kierowcą łamiącym świadomie przepisy ruchu drogowego. Ok, co gdyby nagle dwóch takich z naprzeciwka się spotkało? Jest szeroko, dobra widoczność, 100 na liczniku i jebs oboje wyprzedzają z naprzeciwka i zabijają 8 osób....dalej są odpowiedzialnymi kierowcami? Ten pacan wyprzedzał mimo że z naprzeciwka jechały auta...
Zgłoś
Sarkos 2013-07-06, 22:44 21
kmsm1990 napisał/a:

Czyli sugerujesz że jest odpowiedzialnym kierowcą łamiącym świadomie przepisy ruchu drogowego. Ok, co gdyby nagle dwóch takich z naprzeciwka się spotkało? Jest szeroko, dobra widoczność, 100 na liczniku i jebs oboje wyprzedzają z naprzeciwka i zabijają 8 osób....dalej są odpowiedzialnymi kierowcami? Ten pacan wyprzedzał mimo że z naprzeciwka jechały auta...

Czy odpowiedzialnym nie wiem, bo nie znam człowieka.
Pierwsze wyprzedzanie: w momencie, w którym widać w kadrze ciężarówkę jadącą z naprzeciwka koleś już chowa się po wyprzedzaniu, widoczność świetna, mimo zakrętu, dodatkowo wyprzedzana ciężarówka przybiera pobocza, duża odległość od pojazdu z naprzeciwka. Zero jakiegokolwiek zagrożenia.
Drugie wyprzedzanie: całkowicie pusta droga i również świetna widoczność. Do szczytu wzniesienia kawał drogi i bez problemu widać jeśli coś wyjedzie.

Owszem, uważam, że można być odpowiedzialnym kierowcą łamiąc przepisy, bo te przepisy są niestety stosowane w kompletnie nieodpowiedni sposób. Stosując proste zasady (utrzymywanie odpowiedniej odległości, nie widzę - nie jadę, wyprzedzam tylko przy 100% pewności, że się zmieszczę) i jak ognia unikając przesadnej pewności siebie, można się bezpiecznie poruszać po drogach, chociaż nie zawsze zgodnie z przepisami.

Każdemu polecam wybrać się kiedyś na tor. Wcale nie trzeba mieć super samochodu, jednorazowy wjazd drogi nie jest, ale zajebiście uczy to pokory i pokazuje jak mało ma się umiejętności. Można zobaczyć jak samochód zachowa się w ekstremalnej sytuacji i nauczyć się jak sobie z tym radzić, a to na drodze może uratować życie. Polecam zwłaszcza tym, którzy uważają, że są dobrymi kierowcami i jeżdżą dynamicznie, żeby nie powiedzieć "ostro".
Zgłoś
takija 2013-07-06, 23:08
Sarkos napisał/a:

Czy odpowiedzialnym nie wiem, bo nie znam człowieka.
Pierwsze wyprzedzanie: w momencie, w którym widać w kadrze ciężarówkę jadącą z naprzeciwka koleś już chowa się po wyprzedzaniu, widoczność świetna, mimo zakrętu, dodatkowo wyprzedzana ciężarówka przybiera pobocza, duża odległość od pojazdu z naprzeciwka. Zero jakiegokolwiek zagrożenia.

a gdyby z naprzeciwka też ktoś zaczął wyprzedzać ta ciężarówkę która zjechała? Widoczność spora przecież....
Zgłoś
Sarkos 2013-07-06, 23:20 13
kmsm1990 napisał/a:

a gdyby z naprzeciwka też ktoś zaczął wyprzedzać ta ciężarówkę która zjechała? Widoczność spora przecież....

Jakby ktoś też zaczął wyprzedzać, to by się albo w niego wpieprzył jeśli nie ogarnia samochodu, albo zdążył wyprzedzić, albo dał po heblach i się przytulił do ciężarówki, którą wyprzedzał. Tak podsumować ("a gdyby") można KAŻDĄ sytuację na drodze. Możesz stać na światłach i ciężarówka się w Ciebie wbije, mogą Ci wysiąść hamulce, opona może strzelić i stracisz panowanie, sygnalizacja się może zepsuć i w dwóch kierunkach będzie zielone, plama oleju na drodze i lądujesz na drzewie i mogę tak długo wymieniać i nie ma kompletnie znaczenia czy przestrzegasz przepisów, czy nie.
Widoczność ok, jest gdzie uciekać "jakby co", to jadę i tyle.
Zgłoś
takija 2013-07-07, 0:11 2
Sarkos napisał/a:

Jakby ktoś też zaczął wyprzedzać, to by się albo w niego wpieprzył jeśli nie ogarnia samochodu,

więc po co ryzykować że z naprzeciwka jedzie kretyn który zabije Cie w ułamku sekundy? 100 metrów dalej było o wiele bezpieczniej do wyprzedzania.
Zgłoś
DaWeed 2013-07-07, 1:04 2
Sarkos napisał/a:

Nie martw się, jak już przesiądziesz się z roweru do samochodu, to zrozumiesz

Sarkos napisał/a:

Przy tak szerokim poboczu i samochodach, które skorzystały z tego pobocza żeby ustąpić drogi, kierowca BMW nie stworzył ŻADNEGO zagrożenia wyprzedzając w ten sposób

Akurat Waćpan nie trafiłeś, bo jeżdżę ponad rok i mam znajomość popierdolonych przepisów, których i tak nie przestrzegam. Co nie zmienia faktu, że prucie setką chociażby przy znikomym zabudowanym to debilizm i brak wyobraźni... Już nie raz na prostej pustej z pozoru drodze z nienacka wyskoczył mi chociażby jakiś zwierz... W tym wypadku odruch bezwarunkowy - nagły skręt przy setce = dachowanko gwarantowane... Oprócz siebie może zabić kogoś kto jedzie z naprzeciwka... Na filmiku wyprzedzając ciężarówkę w trakcie rozpoczynania manewru nie widział czy na przeciwko nie zapierdala równie jebnięty maniak, mogło się skończyć hardem... Nie sztuką jest się rozpędzić - sztuką jest zahamować, nie mówię - lubię zapierdalać ale od tego jest droga szybkiego ruchu a nie wiejski świeżo postawiony asfalt....
Zgłoś
Bachowski 2013-07-07, 11:12 4
Koleś mu ładny margines zrobił a Ci będą pierdolić, że "nikt Panu nie zjechał". Tępe chuje.
Zgłoś
TheSkorpioniks 2013-07-07, 19:28 2
Cytat:

1000 zł i 20 pkt. Jak żyć? 10pkt i 500 zł za prędkość rozumiem ale reszta naciągana jak chuj!

Naciągane mówisz hmmm. Jak by Ci tak przy prędkości 102 KM/h w terenie zabudowanym potrącił dziecko, matkę lub kogoś z bliskiego otoczenia, to byś gościa zabił powiesił za jaja. A teraz że naciągane. Fakt każdy niech sobie jeździ jak chce ja święty nie jestem ale każdy ponosi odpowiedzialność za czyny tak. Jest na zasiłku a jeździ autkiem i to w cale nie takim tanim, i jak to powiedział za mocnym. Nie stać Cię na samochód, na mandaty jeżeli łamiesz przepisy to jeździj człowieku MPK, jak nie to z laczka. Wkurwiają takie denne tłumaczenia bo nie mam. Zajebałeś sprawę płać, łamiesz przepisy to z głową a nie ładować się pod wózek policyjny.
Zgłoś
avic 2013-07-07, 19:35 2
IMO - Sarkos ma rację po większej części. Takie same ograniczenia są dla 45 konnego cinqo, co dla 220 konnego subaru wrx. Tyle samo miejsca pozostawiają im przepisy do wyprzedzania, takie same ograniczenia prędkości, mimo, że cinqo z 50km/h do 0 km/h hamuje na takiej samej odległości jak WRX ze 120 do 0 km/h.
DaWeed - jak wyskoczy Ci zwierz prosto przed maskę przy 100km/h to finał jest zawsze taki sam, więc nie za bardzo rozumiem, dlaczego przywołałeś ten przykład. Biorąc pod uwagę tak duży rozrzut techniczny i samochodów i umiejętności kierowców, uwierz mi, że da się jeździć trochę szybciej niż pozwalają przepisy (nie, nie wszystkie*) a dalej bezpiecznie. A z drugiej strony - dziadziuś w 125p jest dużo większym zagrożeniem od tego pana z filmiku.

*Nie wszystkie, bo zapierdalanie 100km/h przez zabudowany to debilizm. Koniec i kropka.
Zgłoś
tranzystor 2013-07-07, 19:37 10
Zamiast chuje go odrazu zatrzymać, to czekali aż narazi siebie i pozostałych uczestników ruchu dalszą wariacką jazdą.
Zgłoś
Zielonek92 2013-07-07, 19:38 1
"Nie mówię do widzenia" < Po co mówić nie mówie dowidzenia lepiej wgle sie nie odzywać ;D
Zgłoś
Armorgedon 2013-07-07, 19:39 3
Czytam te wasze komentarze to płakać się chce. Ewidentne wykroczenia traktujecie jak normalne zachowanie na drodze?! Ile razy musiałem "uciekać" na pobocze bo jakiś palant wyprzedzał na trzeciego, ale według Pana Bachowskiego może, bo ktoś mu zjechał i miejsce zrobił, chyba z litości...
Następnie 52 km/h przekroczona prędkość w miejscu zabudowanym, gdzie są pasy i zakręty, przecież to takie normalne i na porządku dziennym, niech by mu wybiegł jakiś pies, kot czy inne ustrojstwo pod koła, bądź zagapiłby się i kogoś na pasach potrącił? Wszystko trzeba brać pod uwagę drodzy "kierowcy", i brać pod uwagę również drogę hamowania, a nie tylko moc silnika i warunki na drodze. Sam raz jadąc w nocy przepisową prędkością, prawie nie staranowałem krowy, która uciekła i błąkała się przy nieoświetlonej drodze i wyszła mi centralnie przed maskę... Wracając znów na nią natrafiłem, musiałem ją objechać tak jak dwa auta przede mną i zadzwoniłem na policję, że jest stworzone zagrożenie na drodze, czy zainterweniowali czy nie miałem to gdzieś.
Kolejne. Łagodny zakręt, droga pod lekkim kątem a ten od razu bez większego sprawdzenia przygotowuje się do wyprzedzania i ciśnie przed siebie, na pewno do końca nie wiedział czy ktoś jedzie z naprzeciwka (ciężarówka + pochyła droga), dlatego trzymał się tak blisko ciężarówki, nie wliczając że to dosyć groźni odcinek gdzie auta z naprzeciwka mogą również osiągnąć dużą prędkość, po coś jest ta podwójna ciągła.

Tak więc drodzy hejterzy policji i tego programu, życzę wam wielu kraks na drodze i maniaków co pędzą 100 na godzinę po drogach w waszym mieście/wsi, patrząc tylko i wyłącznie na koniki pod maską.
Zgłoś
Rabanesq 2013-07-07, 19:43
drzwi pasażera w bmw mu nie zamknął
Zgłoś
Lukasz2525 2013-07-07, 19:45
Jak się nie ma na mandaty , to się nie zapierdala - proste .
Zgłoś
OpenStreetMaps 2013-07-07, 19:46
Co za pojebany gość! Przepisy trzeba respektować albo tak łamać żeby nie dać się złapać , biorąc pod uwagę czynnik ryzyka zapłacenia kary . A w razie wpadki mieć swą godność i nie skamleć .
Bo nie żyjemy we własnym kraju .( Jeśli kogoś stać to może sobie kupić jakieś małe państewko na własność )
Władza tworzy prawo Prawo jest dla władzy a nie dla ludzi
Inna sprawa to niemożność dostosowania ograniczeń na drodze do indywidualnych zdolności kierowcy , panujących warunków atmosferycznych oraz poziomu bezpieczeństwa auta
W praktyce wygląda to tak że ograniczając prędkość na drodze przejmuje się często nadmierny margines bezpieczeństwa pod osiemnastolatka jadącego kaszakiem w deszczu na łysych oponach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem