18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tranzystor 2013-07-07, 19:47
Lukasz2525 napisał/a:

Jak się nie ma na mandaty , to się nie zapierdala - proste .

Słyszałeś przecież, że jest na zasiłku i dlatego jeździ tylko BMW 730i, które ma kopa i to wina auta?
Zgłoś
O................p 2013-07-07, 19:50 1
Ci co tak pierdolą o tym 100 km/h na zabudowanym kurwa ogarnijcie się. Teren zabudowany zabudowanemu nierówny i każdy kto ma prawko i jeździ regularnie jest w stanie to zauważyć. Kolesiom, którzy wprowadzili tak durne przepisy chodziło tylko o to, aby ściągać od ludzi kasę. Koleś z filmu wkurwił mnie aby tym, że jest na zasiłku, a jeździ furą, która pali 20l/100, jaki to on kurwa "biedny".
Zgłoś
SylwianXaa 2013-07-07, 19:55
haahahaha kumulacja prawie jak w lotto
Zgłoś
mi6chal 2013-07-07, 19:57 1
To jest właśnie polityka naszej kochanej policji.. Skoro ktoś stwarza zagrożenie na drodze to czy nie rozsądniej byłoby tą osobę zatrzymać natychmiast zanim stanie się coś złego? No nie, lepiej poczekać niech nabiję sobie więcej punktów i dopiero wtedy go zatrzymać. Jak dla mnie to jest idiotyzm i działanie tylko i wyłącznie na zarobek a nie bezpieczeństwo obywateli.
Zgłoś
bananoff 2013-07-07, 20:00 4
Jak widzę ten program i słyszę tego zjebanego komentatora to mi sie rzygać chce..
Zgłoś
fritz_pl 2013-07-07, 20:04
W Polsce mandaty są śmiesznie niskie.
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-07-07, 20:24
Ogólnie policjanci przesadzili trochę ale to pewnie dlatego że będzie w TV.
Nie chce mi się wierzyć że dojebali by taki mandat bez kamer.

Fakt faktem gościu przesadził i nikomu nie powinno być go szkoda. Prosta zasada, przekraczasz prędkość lub łamiesz inne przepisy automatycznie godzisz się na kare która może Cie spotkać.
Zwłaszcza gość mówi że jest miejscowy, to kurwa nie zna tej Vectry?
Ja pamiętam nawet tablice rejestracyjne nieoznakowanych które jeżdżą po naszym terenie.
Za głupotę się płaci i tyle.

Ale i tak nic nie wkurwia bardziej niż ten lektor i to jebane moralizatorstwo...
Zgłoś
piropirat 2013-07-07, 20:26
Funkcja prewencyjna? Nie, czysto zarobkowa.
Zamiast zatrzymać gościa po pierwszym wykroczeniu, zezwalają mu popełniać kolejne - to stwarza większe zagrożenie.
Fuck logic.
Zgłoś
tranzystor 2013-07-07, 20:35 2
fritz_pl napisał/a:

W Polsce mandaty są śmiesznie niskie.

Podobnie jak zarobki.
Zgłoś
kontownik 2013-07-07, 20:44
w 2:03 widać kompletną manipulację nagraniem
więc materiał dla mnie już nie jest żadną podstawą do tego żeby mówić jak większość że za głupotę się płaci

brak słów dla TVN
Zgłoś
g0t3r 2013-07-07, 20:56 1
Nie to, żebym miał jakiś "ból dupy", jak to ostatnio określacie, ale:

1) Tuż przed zakrętem wyprzedza, zmuszając do zjechania dwóm tirom;
2) 52km/h za dużo w obszarze zabudowanym, NA PRZEJŚCIU DLA PIESZYCH;
3) Podwójna ciągła.

I jeszcze facet ma czelność się rzucać?! Co za baran! Jestem kierowcą od kilkunastu lat, naprawdę dużo zjeździłem, fakt tylko po Polsce, ale człowiek się napatrzał na takich idiotów - i tych w osobówkach i tych w tirach. Naprawdę daleko mi do jakiegoś pozytywnego uczucia względem policji czy straży miejskiej w Polsce, ale już dawno powinno być w Polsce tak, jak chociażby w Szwajcarii - maksymalny mandat to zabranie całej miesięcznej pensji delikwenta. Może wtedy skur*ysyny nauczyliby się jeździć tak, jak powinno się jeździć. Ja wiem, że większość przepisów jest u Nas śmieszna, jak chociażby ograniczenia do 70 na dwupasmowej autostradzie, multum fotoradarów i w ogóle...ale jak widzę takiego fajfusa, który się jeszcze dziećmi zasłania, to mam ochotę wykastrować takiego tępym nożem zanurzonym w roztworze z cytryny, soli i octu.
Zgłoś
punk-rocker 2013-07-07, 21:17
Panie Admirale Gwiezdnej Floty, prosze mi tu nie pierdolić bo jemu powinni zabrać prawo jazdy, więcej mandatu i jeszcze wpierdol. Mieszkam w wiosce obok, i to jak jeżdżą na tej drodze to jest kosmos, zapierdalają minimum 100 i nic się nie stosują do przepisów, wyprzedzają na zakrętach (pod górkę!) i ogólnie straszne. Strach iść na cholerny autobus bo jedzie taki debil i może Cię przejechać bo się chuj do urzędu śpieszy.... TRAGEDIA
Zgłoś
ostatniwolnynick 2013-07-07, 21:21 1
Za wyprzedzanie na ciągłęj powinno być zabranie prawka z miejsca...Ale nie przesadzajmy z tymi ograniczeniami prędkości. Inaczej czuć 100 w nowym aucie, a w starym rupieciu gdzie wszystko trzeszczy i jest zużyte. Jak ktoś chce jeździć wolniej niech jedzie prawym pasem ale niech sie nie wpierdziela na lewy i blokuje szybszych. I przede wszystkim trzeba patrzec w lusterka... Jak ktos jest dupa kierowca to spowoduje wypadek i przy 30 km/h a jak ktos umie jezdzic i nie wyprzedza na ciaglej jak widoczny wyżej palant to może ciąć i 200 na trasie nie stwarzając zagrozenia. Jak ja mam setke w 6 sekund to mnie po prostu wkurza ciągła cisza i trzymanie stałej prędkości jak mam pusta droge. Powtarzam jak ktos chce jechac wolniej. OK, ale prawym pasem a nie sie na lewy wpiernicza i jedzie 5 szybciej niż tir..
Zgłoś
e................x 2013-07-07, 21:30 1
ostatniwolnynick napisał/a:

Za wyprzedzanie na ciągłęj powinno być zabranie prawka z miejsca...

Z miejsca to się pierdolnij w łeb koralu złoty - te ciągłe są w takich miejscach wielokrotnie, że szkoda komentować. Sam się nadziałem raz w takiej sytuacji, takie wykroczenie, że Panowie z nieoznakowanego auta puścili po wygłoszeniu mowy, że tak nie można - 0 punktów, 0 PLN.

... albo się nie wypowiadaj jak jeździłeś co najwyżej autobusem w fotelu pasażera.
Zgłoś
kapral 2013-07-07, 21:31
A ja bym prosił żeby osoby bez prawa jazdy się nie wymądrzały to pierwsze primo. Drugie primo to bym prosił żeby osoby które jeżdżą tylko autem rodziców do Tesco, raz w tygodniu również się nie wypowiadały. Trzecie primo ultimo, to mandatu bym nie przyjął ponieważ powinni go zatrzymać od razu po pierwszym wykroczeniu (takie jest prawo) a nie pozwalać mu na stwarzanie "dalszego zagrożenia", co więcej sami je stwarzali jeżdżąc jak on a nie byli na bombach.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem