📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest pomysł.
W lesie rozwiesić hamak z liną przez drogę i powiesić ostrzeżenie o hamaku, dobra kamera i czekać na quada albo crossowca.
W lesie rozwiesić hamak z liną przez drogę i powiesić ostrzeżenie o hamaku, dobra kamera i czekać na quada albo crossowca.

aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
To jest pomysł.
Załóż patronite, podpowiem ze w puszczy kampinoskiej te k🤬y są straszną plagą
Pedały na skuterach wodnych to pływająca odmiana buraków zap🤬lających szlifierkami po publicznych drogach. Człowiek jedzie nad wodę łowić ryby, popływać wpław lub kajakiem, ale oczywiście przy każdej rzece lub większej kałuży musi od razu powstać wypożyczalnia hałaśliwego, wieśniackiego sprzętu.

aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
To jest pomysł.
ale co ale że jak niemożliwe!!!

Szkoda, że pozostali skuteroc🤬je nie płynęli razem z tym cepem. Byłoby fajne widowisko... Ale i tak jest zajebiście.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie