📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawdziwy ateista powie "o kurwa".
o kurwa wyróosł jak z pod ziemi
pewnie kolejna "amerykańska Toyota" bez hamulców
o kurwa
Rhox napisał/a:
Nie chodziło Ci po prostu o polaka?
W takiej sytuacji, każdy powie "o kurwa" w swoim języku.
Aston90 napisał/a:
Jeśli pomyślałbyś o Bogu w takich chwilach, to ja współczuję.
Ja współczuje tym co myślą: o kur**
Niezle grindowal
koksiq napisał/a:
Ja współczuje tym co myślą: o kur**
Na co dzień nie klnę (praktycznie wcale), ale nie wiem czy w takiej chwili nie wyrwałoby mi się. Stres - ludzka rzecz. W takiej chwili każdemu, nawet najcnotliwszemu wybaczyłbym tę kur**.
Bardziej współczuję tym, którzy używają kur** zamiast przecinka.
Jakby miał Nyskę, to by nie odpalił a zatem nie pojechał i nie wyjebał cepa...
nie jestem polakiem, bo powiedziałem "ja pierdolę"
EDIT:
a studiujesz już coś?
Aston90 napisał/a:
Na co dzień nie klnę (praktycznie wcale), ale nie wiem czy w takiej chwili nie wyrwałoby mi się. Stres - ludzka rzecz. W takiej chwili każdemu, nawet najcnotliwszemu wybaczyłbym tę kur**.
Bardziej współczuję tym, którzy używają kur** zamiast przecinka.
EDIT:
a studiujesz już coś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów