📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jaka jest frajda z patrzenia jak ktoś rucha jakiegoś szona? Czym się podniecacie?
Jak zwierzęta. Łap piwo
Halman napisał/a:
Chcecie to sobie to włączcie, wg mnie strata czasu
O kurde Halman zazdrosny...
Kurwa ich sprawa, życie jedno a wy będziecie mieli co wspominać.
Z jednej strony niby słabo że miejsce publiczne i że się z tym nie kryją i dają się kamerować ku uciesze dindusów, ale z drugiej strony..... koleś na skuterze za pierdyliard dublonów, rucha na prawdę zdrową foczkę (która umie się ruszać a nie ksieżniczka) z uśmiechem na twarzy. Hejt hejtem ale kto wygrał ?
zawsze sie jakas kurwa znajdzie co na kase poleci... i ruchanie nic wiecej, pozniej tylko konia sobie zmieni
Jebane zwierzęta, za takie coś powinno być bezwzględne więzienie na 3 lata, to zaraz odechciałoby się kurwienia na lewo i prawo byle gdzie. Zaraz ktoś powie, że niech się ruchają, zazdrośnicy patrzą itd, a jak przyjdę zwalić sobie konia pod twoim oknem to też powiesz wszystko wporządku?
Halman napisał/a:
Chcecie to sobie to włączcie, wg mnie strata czasu
A co robisz z wolnym czasem gdy piszesz te zjebane skróty?
BrainOsw napisał/a:
zazdrośnicy patrzą
ee bo ktoś się rucha? przecież jak ktoś sobie w życiu porucha to nie robi to na nim wrażenia już... to jest taka sama czynność jak sranie, jedzenie, spanie itp. zwykła rzecz :3
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów