Nie złapał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Nie złapał
dźwięk pustego łba
Najważniejsze, że nie rozlał. Ani piwa, ani flaków.
Nie ma nic gorszego niż rozlane flaki podczas uroczystości z kolegami.
Nie ma nic gorszego niż rozlane flaki podczas uroczystości z kolegami.
I to jest właśnie XXI wiek i jego kwintesencja, kiedyś: Jeb beką piwa w łeb! "Stary, nic ci nie jest? <podnoszą go albo każą się nie ruszać (w zależności od wiedzy na temat medycyny)>" dzisiaj: "ua ha ha ha, buahahaa !!! ugha! ugha! ugha! <wyciągają komóry i nagrywają>". Społeczeństwo zmienia się w zwierzyniec... trochę jak w starej wersji filmu na podstawie książki "Wehikuł Czasu" (filmu bo książki, przyznaję się bez bicia, nie czytałem), co się topi baba i ten uczony pierdoli "Czemu nikt jej nie ratuje?" a on "A po co?". Kurwa! jebani ludzie XXI wieku, Morloki was zjedzą!
śmieszne to nawet było
łap browara
łap browara
Tu i teraz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów