I puenta Emila
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
e tam, czepia się uczciwie zarabiających ludzi
Kiedyś był fajny, ale teraz zrobił się po prostu żałosny.
Strażnik miejski detected.
Pierwsze komentarze oczywiście od najbardziej zainteresowanych. Uczciwie pracujący ludzie? Wykonywanie popierdolonych poleceń, nie mających sensu ani krzty etyki zawodowej nie jest uczciwe. Rozumiem że kasa, rodzina itp. ale nie pierdol. Jakby wszyscy mundurowi stanęli ramię w ramię i zastrajkowali było by inaczej. A w Polsce niestety jak we wszystkim państwowym. Patologia.
Lol Ja i strażnik miejski... Poranny maksymilianie45, nie starczyłoby Ci życia, żeby przebyć drogę, która dzieli Cię od prawdy
@Garota, Ty chyba nie wiesz w jakim kraju żyjesz.
Ci ludzie wykonują po prostu swoją pracę. Co mają poradzić, że mają pierdolonego komuszego nad łbem, albo jakiegoś szczyla, dla którego liczą się tylko premie. Po prostu robią swoje.
Ci ludzie wykonują po prostu swoją pracę. Co mają poradzić, że mają pierdolonego komuszego nad łbem, albo jakiegoś szczyla, dla którego liczą się tylko premie. Po prostu robią swoje.
Zło zwycięża, gdy dobrzy ludzie nic nie robią / The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing / Edmund Burke, 1729-1797
Jakiś ekspert rozwinie myśl odnośnie tego nie odbierania listów od SM?
Morthaliar napisał/a:
Jakiś ekspert rozwinie myśl odnośnie tego nie odbierania listów od SM?
Sam miałem quiz kto kierował.
Odebrałem.
Odpisałem odpowiedź takie treści "Bardzo, ale to bardzo pragnę wam pomóc, normalnie aż zadzieram kiecę i lecę już mówić kto kierował autem. Ale dajcie mi do kurwy nędzy zdjęcie z przodu".
Po roku sądowe wezwanie do zapłaty i ekspresowa odpowiedź z mojej strony, oczywiście z odmową zapłaty.
Po dwóch tygodniach wezwanie na rozprawę .
No cóż raz się żyje. Pojechałem, powiedziałem, że nie pamiętam kto kierował autem, żona często pożycza auto podległym pracownikom.
Sędzina jak orzekała wyrok uniewinniający to ironicznie się uśmiechała pod nosem.
Chyba z jej rodziny też ktoś dostał quiz do rozwiązania
Emil i jego akcje są ok, ale powoli to bywa nudne, bo powinien urzędnikom dupę bardziej zawracać niż zwykłemu strażnikowi no bo co taki strażnik ma zrobić dostaje rozkaz i tyle. Tak więc Pan z wąsem zachował się normalnie i w porządku, nie komentował tego co robi Pan Emil itp. Z drugiej strony Emil też nieźle zarabia dzięki straży miejskiej, szczególnie jak się strażnicy spinają to oglądalność danego filmiku rośnie w chuj
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów