📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Cholerna cenzura...znowu nie fapuje do końca..x/
hmm według mnie "wet" to mokre ale ok:P
dict.pl/dict?word=wet&words=&lang=EN
Co by nie było nieporozumień
sadistic.pl/smieszne_zdjecia-352,6536.htm jest w "smiesznych zdjeciach", więc chyba liczy się że było..
nienormalna66 napisał/a:
http://www.sadistic.pl/smieszne_zdjecia-352,6536.htm jest w "smiesznych zdjeciach", więc chyba liczy się że było..
Na przyszłość będziesz widzała, że jak się pisze 'było' to się wkleja linka, tak?
nienormalna66, to co jest w Śmieszne zdjęcia nie pokrywa się z tym co jest na portalu. Tam tylko admin rządzi dodaje i usuwa...
nie, po prostu w wyszukiwarce znaleść się nie dało, ale wiedziałam, że gdzieś tutaj to było więc w końcu poprzeglądałam te wszystkie "smieszne zdjęcia" żeby nie było burzenia się do mnie. A link praktycznie wklejam zawsze gdy to pisze ;>
ciekawe czy przez tą ciągłą wilgoć nabawiła się reumatyzmu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów