Właśnie wróciłem z objazdówki po Rumunii. Taka scenka nam się przydarzyła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
up
Nie po prostu nie ustawiłem daty w rejestratorze.
A na rondzie pasy pojebały mi się ze śmiechu.
Nie po prostu nie ustawiłem daty w rejestratorze.
A na rondzie pasy pojebały mi się ze śmiechu.
up
Uważasz że to był Rumun? Teoretycznie cygan mieszkający w Rumunii to Rumun. Ale nie można obrażać Rumunów, nie lubią cyganów tak samo jak wszyscy niecyganie mieszkający obok cyganów.
Poza tym to co szło to był 100% cygan. To że przechodził przez pasy może być mylące. Są też ciemniejsze odmiany cyganów (tzw. pierwyj sort lub 150% cygan).
Mogę pokazać filmik dla tych którzy uważają że cyganie i Rumuni to to samo - pracującego, uprzejmego Rumuna przy wyrębie lasu w środku górskiego zadupia w Transylwanii.
Uważasz że to był Rumun? Teoretycznie cygan mieszkający w Rumunii to Rumun. Ale nie można obrażać Rumunów, nie lubią cyganów tak samo jak wszyscy niecyganie mieszkający obok cyganów.
Poza tym to co szło to był 100% cygan. To że przechodził przez pasy może być mylące. Są też ciemniejsze odmiany cyganów (tzw. pierwyj sort lub 150% cygan).
Mogę pokazać filmik dla tych którzy uważają że cyganie i Rumuni to to samo - pracującego, uprzejmego Rumuna przy wyrębie lasu w środku górskiego zadupia w Transylwanii.
Rumuni to bardzo mili i sympatyczni ludzie, trzeba być jebniętym żeby stawiać znak równości pomiędzy nimi a cyganami (nie chodzi mi tu o powyższe nagranie ). Sami muszą się z tą hołotą użerać i jeszcze potem ktoś nazywa ich cyganami - przesrane.
Gościu, nie umiesz jeździć po rondzie.
To byl żart sytuacyjny, buraki jebane, swoja droga udany. Wiec przestancie sie czepiac byle gowna.
Fez napisał/a:
Tylko cymbał nie odróżnia Rumuna od cygana
O O patrzcie kurwa jaki inteligent, w CV sobie wpisz, że odróżniasz Rumuna od cygana. Pewnie zobaczą, że jesteś łebski i od razu prezesem zostaniesz.
Rumun=cygan, tak zostanie.
Caravaggio napisał/a:
Gościu, nie umiesz jeździć po rondzie.
Się przypierdalasz. Rondo puste było, nic nie wjeżdżało to sobie poleciał. Krzywdy nikomu nie zrobił.
Jak przycinałem filmik zastanawiałem się czy uciąć część z rondem bo się zaraz któryś przyjebie. Nie myliłem się.
Odnośnie ronda jest 3 komentarz po tym filmikiem
naucz się po rondzie jeździć, widać w lusterku jak sie nawet cygan z ciebie śmieje
tupak napisał/a:
Jak przycinałem filmik zastanawiałem się czy uciąć część z rondem bo się zaraz któryś przyjebie. Nie myliłem się.
Dobrze, że zostawiłeś. Niektórzy eksperci i kierowcy sadistica, pierwszy raz widzą taki twór.
Co wy z tym rondem? Poza chaotycznym wjazdem nie było tragedii, jazda na wprost wewnętrznym pasem przecież żadnym błędem nie jest, a czasem jest nawet wskazana. Na pewno jest lepsza od objeżdżania ronda prawym.
Za to tych dwóch przed nim to już na pewno nie potrafiło...
Za to tych dwóch przed nim to już na pewno nie potrafiło...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów