Nie ma to jak dobry sadystyczny filmik
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I wanted to give you a beer, but then i took an arrow to the knee.
maciek616 napisał/a:
I wanted to give you a beer, but then i took an arrow to the knee.
If u think I care, u're stupid asshole
Chujowy film. Wiking mi psa obudził.
mi się gra podoba ich firma odniosła sukces srają kasą innym to chyba przeszkadza i robią firmy albo memy obrażające tą gre ale mnie to osobiście jebie w skyrima grałem 2 tygodnie i mi się znudził no ale po takim czasie
rockface123 napisał/a:
mi się gra podoba ich firma odniosła sukces srają kasą innym to chyba przeszkadza i robią firmy albo memy obrażające tą grę ale mnie to osobiście jebie w Skyrima grałem 2 tygodnie i mi się znudził no ale po takim czasie
Bethesda? Oni srali już kasą długo przed wydaniem skyrima. Po za tym zajęło mi trochę czasu rozszyfrowanie twojego posta. Najpierw mówisz że gra ci się podoba, później mówisz że już po dwóch tygodniach ci się znudziła...? (no, chyba że napierdalałeś non-stop przez ten czas). Tu nie chodzi o to że ten "meme" obraża grę tylko najzwyczajniej wkurwia ludzi. Jeden typek widzi ten "żart", odrazu zaczyna go kopiować, wysyłać na swojego fejsbuczka i inny socjalny syf. Później inny typek to widzi i robi to samo, i tak w kółko.
P.S: zauważyłem że w twoim poście brakuje przycinków, przyjmij więc ten spóźniony prezent na święta. [,,,,,,,,,,,,,,,] Otwieraj powoli bo ci się rozsypią!
@up przycinki ?
Ten teks jest popularny bo Skyrim jest na czasie niby w jaki sposób ten teks obraża twórców lub grę jeśli grę (w ogóle można obrazić)?. Ale przyznajcie to śmieszne, że każdy z strażników ma tą samą nieszczęśliwą opowieść
Ten teks jest popularny bo Skyrim jest na czasie niby w jaki sposób ten teks obraża twórców lub grę jeśli grę (w ogóle można obrazić)?. Ale przyznajcie to śmieszne, że każdy z strażników ma tą samą nieszczęśliwą opowieść
@Dymekx
Sam tekst chyba jest bardziej na czasie niż sam Skyrim. Widziałem kompilację komentarzy z owym tekstem, z dużych serwisów społecznościowych, gdzie pytani czy przynajmniej wiedzą co to jest Skyrim nie wiedzieli o co chodzi, ale się śmieją. A to, że każdy strażnik kiedyś dostał strzałą w kolano nie jest śmieszne ale żenujące. Gdybym kręcił się wystarczająco długo wokół każdego strażnika to WSZYSCY by mi powiedzieli że: wiedzą że jestem w TAJNYM bractwie zabójców i też czczą sithisa, że mieli przestrzelone kolano, że śmierdzę mokrym psem, pytają się mnie czy widzę tych wojowników z Hammerfell i ich dziwne, zakrzywione miecze (nawet jeśli już ich tam dawno nie ma) itd, itd. Takie niedociągnięcia zabijają klimat który, jest sporą częścią gier tego pokroju. Tak, tak - gry to dla mnie srs bsns.
Sam tekst chyba jest bardziej na czasie niż sam Skyrim. Widziałem kompilację komentarzy z owym tekstem, z dużych serwisów społecznościowych, gdzie pytani czy przynajmniej wiedzą co to jest Skyrim nie wiedzieli o co chodzi, ale się śmieją. A to, że każdy strażnik kiedyś dostał strzałą w kolano nie jest śmieszne ale żenujące. Gdybym kręcił się wystarczająco długo wokół każdego strażnika to WSZYSCY by mi powiedzieli że: wiedzą że jestem w TAJNYM bractwie zabójców i też czczą sithisa, że mieli przestrzelone kolano, że śmierdzę mokrym psem, pytają się mnie czy widzę tych wojowników z Hammerfell i ich dziwne, zakrzywione miecze (nawet jeśli już ich tam dawno nie ma) itd, itd. Takie niedociągnięcia zabijają klimat który, jest sporą częścią gier tego pokroju. Tak, tak - gry to dla mnie srs bsns.
Zjebane memy zawsze zasypują neta wkurwiając ludzi... Były kartony, a teraz jest np ten w chuj skurwiały kot "Co ja pacze" i od chuja jego wariacji :/
Kodżak, wez już zamknij "tyłeczek" bo jak czytam twoje posty to trąca pedalstwem już ci to mówiłem wcześniej.... co jeszcze hm może to że jesteś dupo włazem....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów