Trzeba uważać, jak wyprzedza się ciężarówkę, facet zachował czujność
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wymijanie jest to przejeżdżanie lub przechodzenie obok pojazdu lub uczestnika ruchu poruszającego się w przeciwnym kierunku
Nie jestem fanem ciężarówek, ale piękny ten truck
to nie ma nic wspolnego z tym ze koles wyprzedzal ciezarowke... kierowca ciezarowki stracil kontrole podczas awaryjnego hamowania i tyle.
Isthistheend napisał/a:
to nie ma nic wspolnego z tym ze koles wyprzedzal ciezarowke... kierowca ciezarowki stracil kontrole podczas awaryjnego hamowania i tyle.
Czytaj ze zrozumieniem... Kiedy wyprzedzał to widział, jak ciężarówka traci kontrolę i tylko dlatego, że przyhamował nie skończył jako miazga...
Gdyby koleś kiedykolwiek grał w GTA, to wyprzedzanie tego trucka wyglądałoby zupełnie inaczej
TomdeX napisał/a:
Czytaj ze zrozumieniem... Kiedy wyprzedzał to widział, jak ciężarówka traci kontrolę i tylko dlatego, że przyhamował nie skończył jako miazga...
Chyba tylko Ty widzisz że w momencie wyprzedzania "ciężarówka", a nie jej kierowca traci kontrolę ... u mnie w momencie wyprzedzania kierowca ciężarówki jedzie normalnie, dopiero kilka sek. później całe zdarzenie ma miejsce... może masz szybszy internet i widzisz więcej, nie wiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów