szajze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
@up dzięki za opis bo mi głośniki rozjebało i nie słyszę, nic. Po za tym faktycznie wielkie gówno wpadło na szybę jak widzimy w filmiku instruktażowym użycie wycieraczek było zbędne gdyż szajse/gówno samo spadło.
Szajse szajse szajse.......szajse to oni w głowie mają. Szkoda szyby.
Jebane szwaby, najpierw chcą nakręcić filmik który według ich móżdżków będzie mega pro zajebisty, a potem płaczą ze szybka pękła bo kolega nie przeskoczył
To takie smuuutne
To takie smuuutne
tatko Adolf zrobi mu z dupy holokaust
*sypki drift po blacie*
typowe niemieckie brzydkie mordy w hondzie z ryflowanymi dywanikami. jebać wieśniaków.
Jak Ryszard Siwiec płonę byś myślał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów