📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Osobiście nie chciałbym, żeby moja kobieta chodziła z gołymi cyckami po ulicy. Dlaczego faceci tych bab puścili ich z domu?
W sumie patrząc na nie to same lesby (paskudne i głupie).
W sumie patrząc na nie to same lesby (paskudne i głupie).
Albo feministki, tez paskudne i głupie.
3. Wypierdalać.
wszystko kurwa zrobia aby z kuchni wyjsc !!!
do piwnicy po ziemniaki i nazad,tyle wychodnego !!!
ja bym im kurwa dal wyjsc na ulice:-/
wpierdol i do lochu tluste lachony
do piwnicy po ziemniaki i nazad,tyle wychodnego !!!
ja bym im kurwa dal wyjsc na ulice:-/
wpierdol i do lochu tluste lachony
Lestatt napisał/a:
Albo feministki, tez paskudne i głupie.
Wypraszam sobie.
Ps. Jeśli dla kogoś,n p. laski na samym początku ( 2 blondi które widać nawet przed odpaleniem filmiku) są otyłe to radzę mniej siedzieć w necie na RedTube, bo to nie jest tak wiarygodne źródło informacji o innych przedstawicielach gatunku jak się Wam zdaje.
Wilczex napisał/a:
Ps. Jeśli dla kogoś,n p. laski na samym początku ( 2 blondi które widać nawet przed odpaleniem filmiku) są otyłe to radzę mniej siedzieć w necie na RedTube, bo to nie jest tak wiarygodne źródło informacji o innych przedstawicielach gatunku jak się Wam zdaje.
Piszesz jedno a twój avatar mówi coś innego .
A propos wideo:
RELEASE THE KRAKEN`S
~Wilczex "ta" po prawej od tyłu wygląda jak facet;P
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów