Babciu! Złodzieje kradną krzyż!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Dopiero emerytka musiała zadziałać, żeby ludzie się ruszyli...
Tam zostanie bohaterką i może jakiś profit jej przypadnie.
U nas stanęłaby przed sądem za czynną napaść, musiała by płacić odszkodowanie za straty moralne, chata jej poszłaby z dymem uprzednio podpalona przez ofiary, a właściciel salonu jubilerskiego wieszałby psy, że popsuła mu ekstra kasę z odszkodowania.
Swoje 229 piwo otrzymałem od Pitera, który miał zaprzestać na 41 wystawionych piwach - wartość piwa bezcenna
U nas stanęłaby przed sądem za czynną napaść, musiała by płacić odszkodowanie za straty moralne, chata jej poszłaby z dymem uprzednio podpalona przez ofiary, a właściciel salonu jubilerskiego wieszałby psy, że popsuła mu ekstra kasę z odszkodowania.
Rydzyk nie miałby gdzie kupować zegarków
o ja i nagle się ludzie znaleźli ...
Co by takich emerytek nam x lat temu dać to by Polski nie stracono tyle razy...
fachowa robota
Znając życie to pewnie rumuny na fachowy włam zajechali
fake jak chuj kamera postawiona na stojaku viz'avi sklepu która daje przybliżenia i się obraca oraz absolutnie żałośni złodzieje z młotkiem, którym babcia wpierdoliła
średnio się policjantowi do łapania przestępcy spieszyło..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów