...ale policjanci z San Diego byli innego zdania.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Przejebana robota, robisz kanapki, wychodzisz z domu i nie wiesz, czy do niego wrócisz z nocki, bo jakiś Velazquez czy inny Rodriguez ci łba nie upierdoli
Gość coś wyjebał, nawet do nich nie celował, a ci jak NKWD odjebali z tyłu.
1:22
Heliar napisał/a:
A ile kurwa razy się mieli powtarzać?
Albo debil albo samobójca.
dominik267 napisał/a:
Może był głuchy
Fajne te psy z Ameryki. Jeden spuchł po 30 metrach pościgu a drugi się wyjebał o krawężnik.
A w Polsce niby lepsi . W czterech nieuzbrojonego ćpuna nie potrafią obezwładnić.
okej ale czym oni strzelają? Bo krwi to zazwyczaj nie widać w tych filmikach. Czyżby to były gumowe pociski?
Heliar napisał/a:
Bo to mordercy i psychopaci, normalny człowiek tam nie idzie. W plecy strzeli i medal dostanie.. Nie dziwie się że ludzie uciekają.
dominik267 napisał/a:
No niech będzie. Załóżmy że debil. I co z tego? To znaczy, że można kogoś odstrzelić, bo nie ogarnia rzeczywistości? Skoro statystycznie średnie IQ wynosi 100, to jest cała masa ludzi, którzy mają mniej lub bardziej poniżej tego poziomu, zwani potocznie debilami. Może kurwa warto po prostu inaczej podchodzić do takich osób niż do kogoś kto ma to IQ 120 albo 150 i wie jak się zachować? Instynkt ucieczki jest silny!
Albo zwyczajnie wpadł w panikę? Ja pierdolę! Wystarczy pojechać w Tatry i zobaczyć jak ludzie potrafią wpaść w panikę przy zwykłym kawałku kamienia, zablokować się i nie pójdzie ani w jedną ani w drugą, mimo że jeszcze chwilę temu szedł. Zaczynaja się drgawki, płacze, irracjonalne zachowania. A to tylko duże kamienie! Co dopiero w obliczu śmiercionośnej broni i agresywnej postawy dzierżących ją ludzi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów