📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wzieli widać do serca żeby oszczędzać naboje bo małpe wypuścili na drugi dzień do domu.
Ale jak to - przecież krzyczał, że to zabawka. A jednak nie? Może jeszcze jak dindusy pierdolone krzyczą, że nic nie zrobili albo nie mogą oddychać to też nie można im wierzyć? Do czego ten świat zmierza.
Zapracował to i zarobił. Postawa godna najwyższej pochwały!
Burn! Loot! Murder!
Cięzkie bezmózgowie, dziwne, że ma kształt Aryki
-Rzuć broń
-ok
-rzuć broń
-ok
- strzały
-to tylko zabawka dlaczego do mnie strzelacie, nie moge oddychać AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kurwy zaprogramowane jak pralka xD
-ok
-rzuć broń
-ok
- strzały
-to tylko zabawka dlaczego do mnie strzelacie, nie moge oddychać AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kurwy zaprogramowane jak pralka xD
antidotum4 napisał/a:
Ale kto to jest ten gość zaznaczony na czerwono?
To odpowiada za wewnętrzny głos czarnucha. Mówi, jakie przestępstwo popełnić w danej chwili.
i cant breath ... dusi sie i za chwile drze ryja jak pojebany chyba gral w pilke ze sie tak aktorzyc nauczyl
"To zabawka", "nie strzeliłbym do was" ,"nie mogę oddychać", a robi wszystko by zarobić kulkę .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów