📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od czasu jak zobaczyłem film z facetem na wózku inwalidzkim trzymającym pistolet stopą wszystko jest możliwe, a ten gość może być nawet rewolwerowcem.
Zwykła czynność jak pójście do toalety muszą być dla niego krępująca. Zawsze musi prosić kogoś o pomoc: Ściągniesz mi spodnie? Wytrzesz mi dupę? Spuścisz wodę? Założysz spodnie? ... zagalopowałem się ... Ściągniesz mi spodnie? Spuścisz wodę? Założysz spodnie?
ph5i5 napisał/a:
Zwykła czynność jak pójście do toalety muszą być dla niego krępująca. Zawsze musi prosić kogoś o pomoc: Ściągniesz mi spodnie? Wytrzesz mi dupę? Spuścisz wodę? Założysz spodnie? ... zagalopowałem się ... Ściągniesz mi spodnie? Spuścisz wodę? Założysz spodnie?
Zdecydowanie się zagalopowałeś. Myślę, że ściągniesz mi spodnie i założysz spodnie to max.
pytanie co zrobi gdy policja krzyknie "drop weapon down", odpowie "sorry I can't" ???
~_Yarko_ napisał/a:
Od czasu jak zobaczyłem film z facetem na wózku inwalidzkim trzymającym pistolet stopą wszystko jest możliwe, a ten gość może być nawet rewolwerowcem.
tym bardziej ze to murzyn wiec moze potrafi strzelac nawet i pętem
Istnieje może nawet minimalna szansa, że to jedyny heban który nie kradnie
"put your hands on your back! I'm gonna shoot you! Put your hands on your back!" Bang bang bang "shots fired! Shots fired!"
Wiochman171 napisał/a:
Istnieje może nawet minimalna szansa, że to jedyny heban który nie kradnie
Może połyka.
Murzyn godny zaufania
czy ja wiem jebaniec ma jeszcze nogi jak dla mnie brak zaufania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów