📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ich NFZ jest jeszcze bardziej gówniany niż nasz, ale terminu się doczekał...
U nich to normalna praktyka... tam tak Neurochirurg leczy na PMJAY... (ichnia "służba zdrowia") przepukliny na odcinku szyjno-piersiowym. Podobno działa cuda... na drugi dzień pacjent nie czuje już bólu... i nóg.
Ojciec Dyrektor z toruńskiego radyja też powinien tak napierdalać swoich wyznawców, bo kasy przynoszą mało, a dotacje rządowe wyschły i bida...
Rydzykowi nic nie wyschło, noszą mu kasę jak dawniej. Wszyscy mu nosili, najwięcej SLD. To jest projekt polityczny, z Kościołem nie ma nic wspólnego.
Wacław napisał/a:
Ja tak leczę swoje kobity gdy coś przeskrobią
Chciałbym bym widzieć jak ty te "swoje" kobity czy tam kobyły leczysz kurwa pewno nawet w oczy im spojrzeć nie możesz bo zaraz za złe spojrzenie wpierdol ci się szykuje
W życiu takiego wpierdolu nie dostał.
O karwasz, nie wiedziałem że mój stary też był uzdrowicielem.
Tak bym leczył wszystkich co tu tik toki wrzucają
To jest kara za kamerowanie prywatnego pokazu uzdrawiacza...Napierdala w niego jak wkurzony kocur
alojz napisał/a:
Bóg zsyła swojego syna którym sam jest na Ziemię aby go zamordowano, tym sposobem chce przebłagać siebie samego za grzechy ludzi których stworzył na swoje podobieństwo, przy oczywistości, że jest doskonałością - to tak dla refleksji.
Mordo boga nie ma, a każda religia to sekta i nic więcej
On mu podał suplementy. Jak przejdą do antybiotyku to chłopu może morda nie wytrzymać
Każda metoda jest dobra, jeżeli jest skuteczna.
[ Dodano: 2024-07-02, 05:39 ]
Ludzie dostali wolną wolę postępowania i ją wykorzystali. Odeszli od stwórcy, zdradzili go. Ktoś, kto w gimnazjum i zawidówce nie przeczytał żadnej książki będzie miał problemy ze zrozumieniem tekstu, porównań, przypowieści. Na swoje czasy Biblia to literackie dzieło sztuki, bo mało kto co wtedy pisał, a jak napisał to musiało mieć jakiś sens. Możesz wierzyć w ci chcesz. W to, że wszechświat powstał z przypadku, że pochodzisz od małpy, że bolcowanie faceta w dupę to rozwój. Możesz spędzić całe swoje życie w swojej piwnicy jak zwierzę, bo Pan Bóg dał Ci wolną wolę, którą możesz wykorzystać, jak chcesz.
[ Dodano: 2024-07-02, 05:39 ]
alojz napisał/a:
Bóg zsyła swojego syna którym sam jest na Ziemię aby go zamordowano, tym sposobem chce przebłagać siebie samego za grzechy ludzi których stworzył na swoje podobieństwo, przy oczywistości, że jest doskonałością - to tak dla refleksji.
Ludzie dostali wolną wolę postępowania i ją wykorzystali. Odeszli od stwórcy, zdradzili go. Ktoś, kto w gimnazjum i zawidówce nie przeczytał żadnej książki będzie miał problemy ze zrozumieniem tekstu, porównań, przypowieści. Na swoje czasy Biblia to literackie dzieło sztuki, bo mało kto co wtedy pisał, a jak napisał to musiało mieć jakiś sens. Możesz wierzyć w ci chcesz. W to, że wszechświat powstał z przypadku, że pochodzisz od małpy, że bolcowanie faceta w dupę to rozwój. Możesz spędzić całe swoje życie w swojej piwnicy jak zwierzę, bo Pan Bóg dał Ci wolną wolę, którą możesz wykorzystać, jak chcesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów