18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:21
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
W mysl zasady czemu o nicku na alegro decydowałem jak miałem 16 lat, jaki byłem wtedy głupi. No mozna byc jeszcze głupszym.

W Szwecji niezgodność płci psychicznej i biologicznej nie stanowi tematu tabu. Rodzice wychowują dzieci z otwartością na ich gender i orientację seksualną.

Jednak zdaniem niektórych ekspertów zbyt wcześnie wydawana zgoda na korektę płci, może być błędem.

Głośny jest przykład 14-letniej pacjentki, której już w tak młodym wieku usunięto piersi. To jeden z najgłośniejszych przypadków w Szwecji. Trwają dyskusje, czy leczenie chirurgiczne powinno być dopuszczane przed osiągnięciem pełnoletności.

parenting.pl/uznano-ze-jest-chlopcem-14-latce-usunieto-piersi

Usuniecie napletka w imie chorej ideologi czy nawet chrzet jest w/g lewactwa narzucaniem woli człowiekowi. Ale juz okaleczenie na całe życie jest postepem.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
Seavitia 2019-04-19, 19:11
To, że usunięcie napletka jest obrzędem religinym to jedna sprawa - jednak nei jest to w żaden sposób porównywalne do usunięcia piersi nastolatce, obrzezaniu dziewczynek, czy usunięciu kutasa. Samo usunięcie napletka ma negatywny wydźwięk tak naprawde tylko pod względem tego, ze jest obrzedem religijnym - w praktyce znacznie ułatwia utrzymanie higieny i zapobiega wielu chorobom.. W dawnych czasach - szczególnie w krajach, gdzie woda była na wagę złota, miało to bardzo duże znaczenie dla zdrowia i płodności. A jak lepiej zachęcić do tego "swoich" jak nie zrobienie z tego obrzedu religijnego.

Materiał własny - wrzucam tylko tu. Proszę nie powielać, bo "źródełko wyschnie"
Zgłoś
Rozjebie 2019-04-19, 22:18
Seavitia napisał/a:

To, że usunięcie napletka jest obrzędem religinym to jedna sprawa - jednak nei jest to w żaden sposób porównywalne do usunięcia piersi nastolatce, obrzezaniu dziewczynek, czy usunięciu kutasa.

Na chuj tworzysz teorie? Jakie obrzezanie dziewczynek czy usuwanie kutasa?
Materiał jest poświęcony 14-letniej dziewczynie, która z WŁASNEJ WOLI usunęła sobie piersi, ponieważ czuje się mężczyzną.
Napletek usuwa banda żydów męskiemu niemowlakowi, który nie robi tego z WŁASNEJ WOLI.
Zgłoś
S................y 2021-09-28, 3:23
dupakaczora napisał/a:

akurat chrzest czy inne kaleczenie chuja odbywa się bez zgody zainteresowanego. Nikt mnie kurwa nie pytał czy chce należeć do tej jebiącej dzieci sekty.
Różnica jest taka że gówniara ujebała sobie cycki na własne życzenie. Czy powinno się jej pozwolić czy nie... Sam kurwa nie wiem. Na pewno nikt jej nie zmuszał ani za nią nie decydował. Jebać KK, żydów allachów i wszystkie pierdolone religie.

Już ci ulżyło chłopaczku?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów