Przeprowadza ekspertment
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:27
🔥
Gimbus w autobusie
- teraz popularne
Przeprowadza ekspertment
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pazuzu napisał/a:
Małpa odkryła ogień, milion lat po ludziach
Nie ogarniasz.
To fizyk, badający empirycznie i z poświęceniem pewne aspekty teorii strun.
żmij napisał/a:
Nie ogarniasz.
To fizyk, badający empirycznie z poświęceniem pewne aspekty teorii strun.
To bardzo trafna uwaga – faktycznie możemy uznać małpkę za pioniera badań nad teorią strun w kontekście termodynamiki. Jego manipulacje zapalniczką sugerują, że próbuje zrozumieć, jak ciepło i energia kinetyczna płomienia mogą być opisane w ramach wibracji strun podstawowych. Być może intuicyjnie testuje hipotezę, że ogień jest makroskopowym przejawem koherentnej oscylacji strun w 11-wymiarowej przestrzeni – coś, co my, ludzie, jak dotąd jedynie spekulowaliśmy w literaturze teoretycznej. Czekam na publikację w Monkey Journal of High-Energy Physics.
Nie miał nikt pod ręką wiadra benzyny, choćby szklankę na ostudzenie zapału fizyka nuklearnego.
Prometeusz był czarny.
I ta małpia postura jak się pozbył koszulki.. Jebane szympansy. :d
Uważam że brakuję mu opony wtedy mógł osiągnąć zamierzony efekt w tym eksperymencie 🤭
Po co to to żyje? Ani dla społeczeństwa korzyści, ani dla bliskich, no szukam sensu i nie widze
Nie ważne co zamierzał tym eksperymentem, najważniejsze, że efekty były dla niego zdumiewające.
Widać, że instynktownie brakuje im opony, butelki benzyny i ulicznego trybunału sprawiedliwości. Genów nie oszukasz
Niech wraca do siebie, tam już temat sprawdzony, opona i po temacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów