Szatniarka zaatakowana mężczyzną, który bijąc ją bez litości używa do tego rzeźby glinianej. A w rogu stały tulipany.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Nie wiem ale bierność ludzi w takich sytuacjach wzbudza we mnie jeszcze większy wkurw niż sama sytuacja
fantastico
czuję że jesteś romantykiem, pozerem, bo który zjeb z sadola zwróciłby uwagę na jakieś kurna tulipany, zwłaszcza koloru czarno-białego
czuję że jesteś romantykiem, pozerem, bo który zjeb z sadola zwróciłby uwagę na jakieś kurna tulipany, zwłaszcza koloru czarno-białego
Popieram przemoc wobec kobiet, ale w tym wypadku nie widzę powodu do napierdalania tej babki. Lepiej byłoby jakby zerżnął ją w dupsko.
Przykład fantastico idealnie opisuje jak działa hejt w internecie, jest sobie gościu i wrzuca dobre wstawki ze swoim własnym pokręconym stylem, nikogo nie obraża, i jest apolityczny no ale skoro styl jest inny i "nienormalny" to trzeba się do tego przypierdolić bo tak po prostu.. dla zasady.
PalonyPaznokieć napisał/a:
Przykład fantastico idealnie opisuje jak działa hejt w internecie, jest sobie gościu i wrzuca dobre wstawki ze swoim własnym pokręconym stylem, nikogo nie obraża, i jest apolityczny no ale skoro styl jest inny i "nienormalny" to trzeba się do tego przypierdolić bo tak po prostu.. dla zasady.
Nie. On kaleczy nasz język. Nie myl tego z hejtem za nic.
Przecież ten opis to małe dzieło sztuki
Sabajone napisał/a:
Fajnie, pół polskiego internetu kaleczy język ale trzeba się przypierdolić do gościa który robi to w świadomy ironiczny sposób bo ma taki styl wklejania postów
Sabajone napisał/a:
co ty pierdolisz? dzięki takim opisom fantastico, śmieję się dwa razy: i z opisu i z filmiku...
PalonyPaznokieć napisał/a:
Fajnie, pół polskiego internetu kaleczy język ale trzeba się przypierdolić do gościa który robi to w świadomy ironiczny sposób bo ma taki styl wklejania postów
Skoro on może kaleczyć nasz język w sposób jaki mu się chce to ja mogę się do niego przypierdalać. Proste. Nie podoba mi się to i wyrażam swoją opinię na ten temat. Mogę?
mazga50 napisał/a:
co ty pierdolisz? dzięki takim opisom fantastico, śmieję się dwa razy: i z opisu i z filmiku...
Ale co w tym jest śmiesznego jak tego się za bardzo nawet czytać nie da? Poważnie nie kumam waszej podniety tym zjebem.
Sabajone napisał/a:
Poważnie nie kumam waszej podniety tym zjebem.
mi to wystarczy
Za prymitywne z was organizmy, by doszukać się humoru w opisach tego całego fantastico
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów