📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nie mamy pewności że to jego syn
Ruchałbym obie równo i mam w dupie ile mają lat bo z ciała to wyglądają na w chuj dojrzałe.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
a jak się ładnie wypięła
One są pełnoletnie\ tylko ten małolat na pierwszym planie wzbudza w was poczucie winy
One są pełnoletnie\ tylko ten małolat na pierwszym planie wzbudza w was poczucie winy
aż mi sie przypomniała taka historia jak byłem mały . Pojechałem kiedyś z tatą na targi samochodowe . No i mój tato zabrała aparat i robił zdjęcia . Zdawało mi sie że robi zdjęcia mi ... Do momentu aż po paru latach zgrał mi te zdjęcia . Byłem może na 5 zdjęciach reszta to zdjęć skormnie ubranych promotorek ... Ale teraz i tak nie żałuje )
Oglądałem kilka razy i nie rozumiem tytułu. Ja tam nie widzę żadnego syna...
Taktycznie, jak staraznajdzie najwyżej powie, że w aparacie mu tak samo nagle skadrowało.
O mój dobry Boże, przepiękny tyłeczek! cud malina, nie wypuściłby z łóżka nawet jakby kutas odpadł.
@up z nickiem to trafiłeś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów