Kolejna produkcja od chłopaków z V-UNIT:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Najęczeli się, pomarudzili w tylu i poszli się parzyć w Gang bang stylu.
Chciałem zacząć hejtować temat, wylać swoje żale jaki to nie jestem wkurwiony na to gówno...
Ale pojawił się P@N K@C i mi przeszło
Ale pojawił się P@N K@C i mi przeszło
saf6 napisał/a:
rzygam już tym
Zgadzam się w 100%, co nie zmienia faktu, że ta wersja pięknie pokazuję co się dzieje w naszym cudnym kraju
Kuva moze zrobicie jakies specjalne podforum dla tych remixow gangbangu?
Nie ma co sie spinac. trzeba poczekac na nastepny cudowny hicior i jego przeróbki.nie podoba sie? nie właczaj ani nie komentuj. i tak bedzie ich wiecej.kurwa amen.
ja jebie, ile mozna ? ludzie sa pojebani, uslysza jakies gowno i podniecaja sie tym jak kretyni, a potem robia miliard przerobek i jeden z drugim mysli, ze kazda kolejna jest smieszna. gowno prawda - to jest chujowe.
A najgorsze jest to, że ludzie, którzy głosowali na PO z powodu: "no bo na kogo? Na Kaczyńskiego?", jeszcze bardziej się utwierdzają w tym "argumencie" po wysłuchaniu takiej piosenki, bo chłopaki szydzą z kaczora
Placzcie a kolesie dobrze mowia niech sie ktos wreszcie wezmie za ten rzad bo zaniedlugo bedziecie wpierd..lac suchy chlep a te pedaly rzadowskie beda mialy za free wszytsko dosc ze zarabia jeden z drugi taka kase to jeszcze paliwo auto kierowce ochroniarza chca co za debil to wymyslil i kto sie na cos takiego zgodzil zjeba...y narod
Szkoda, ze nie mozna minusowac tych wstawek!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów