Van Dame tańczy do popularnego ostatnio "hitu". Widać dupeczki ogarnął pomimo chujowej muzyki w tle, pewnie ma doświadczenie z wiejskich festynów. Już nie jedną wyruchał na dożynkach we wsi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
avox napisał/a:
@blackhunter
ahh władza. Gdzie w regulaminie jest wzmianka o "tym pedalskim hicie"?
Pierdolić jakiekolwiek wzmianki, po prostu jest pedalski i tyle temacie.
@fani weekendu to jest do cholery sadol! regulamin jest po to żeby nim pozostał, tak? wiec najlepiej dopisać ustęp o zakazie tego gówna
Cytat:
ahh władza. Gdzie w regulaminie jest wzmianka o "tym pedalskim hicie"?
"A Ty, uważaj... Jeszcze raz coś bąkniesz o regulaminach, to Cię zmuszę kocie zafajdany żebyś wpieprzył te regulaminy. Tu fala rządzi, a nie jakieś regulaminy! Zapamiętajcie sobie to wszyscy!"
Booo ja pragne jeeej jeej bo ooooooooooooooooooo
nata77, jyhb, poczam, malami923, adamnt20, paula666, ramires0193, marmur10, Olasty, MAF27, rs_t, BrainOsw, dominik19966, Cockandball, Miczok13, PaWeL1656, Kacperer, Entheus, D1CKENS, Wiencek, pogromw, biwer1, tothic, pkroliczek28, Kwakens, szcz3p4n91, arkadito, dk1992, marysiakochakartacze, Namiestnik, papryka244, Kenji7, TYMB4R`k, wiktor96, waszkol
UWAGA UWAGA tępić buractwo i zablokować przesyłanie filmów dla dobra społeczeństwa...
UWAGA UWAGA tępić buractwo i zablokować przesyłanie filmów dla dobra społeczeństwa...
Blackhunter napisał/a:
Kurwa bez włączania głośników wiedziałem że ta buracka muza będzie w tle
Chyba zacznę rozdawać warny za ten pedalski hit.
Idź posłuchaj swego kochanego gagnama czy jak to się pisze...
Blackhunter napisał/a:
kogo wy na moderatorow wybieracie -.-' intelekt null ;X niech sobie sluchaja czego chca, chuj Ci do tego ?
[ Komentarz dodany przez: Blackhunter: 2012-12-29, 12:36 ]
Ty zabłysnąłeś intelektem pisząc post w ojczystym języku
piosenka jak piosenka, dobra zeby wlaczyc w towarzystwie, posmiac sie i pobawic skoro tyle osob jej slucha tzn ze cos w niej jest jak zawsze znajda sie snoby spedzajace czas przed kompem i to jedyne miejsce gdzie moga pobawic sie przy takiej muzyce, przy klawiaturze :/ (ni nie slucham codziennie discopolo) ale ile mozna sie marszczyc o ta piosenke
unax napisał/a:
Blackhunter napisał/a:
Świat byłby taki smutny bez hejtu
Tak pierdolicie a najebany pewnie nie jeden przy tym tańczy jak pojebany.
@teken
Czy wy myślicie ,że we wszystkich klubach i pubach puszczają discopolo albo techno? ;d Powiem Ci ,że istnieją takie w których się możesz najebać w rytmach starego rocka itp.
Czy wy myślicie ,że we wszystkich klubach i pubach puszczają discopolo albo techno? ;d Powiem Ci ,że istnieją takie w których się możesz najebać w rytmach starego rocka itp.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów