Witam! Nie było bo sam nagrywałem. Pierwszy mój temat, nie wiem czy się spodoba... Ale z true Hero!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak się nie odzywa to nawet spoko sie wydaje
Gdzie moje 3x15? Gdzie obiecanie zmniejszenie podatków? Gdzie jest gabinet cieni? Gdzie jest druga irlandia? Dlaczego nie wracają Polacy z Anglii i innych krajów? Gdzie są Ci specjaliści? Gdzie ten uśmieszek? Co stało sie z amber gold? Gdzie spotkają sie politycy PO bo juz nie na cmentarzu? Gdzie można kupić sobie ustawe? Gdzie jest prawda? Dlaczego żydzi są w rządzie? Dlaczego żydzi dostają dostacje na cmentarze a cmenatrze nie remontowane? Gdzie myślenie Polaków? Dlaczego mordercy z komuny mają emerytury i niczego sie nie boją? Dlaczego w Polsce wszystko musi byc na odwrót? Dlaczego idioci skupiają sie na Kaczyńskim a chłop nie rządzi od 6 lat? Gdzie są nasze 300mln euro? Po chuj nam stadiony? Po chuj drogi ze ścianą wygłuszającą LAS? Dlaczego idioci nadal wierzą ze żyd będzie chciał dla Polaka dobrze? Dlaczego dajecie sie robic w chuja? Gdzie jest ten piekielny i zły rydzyk? Gdzie jest normalność i odpowiedzialność? Dlaczego w anglii bardziej sie starają o Polaków niz w Polsce? Gdzie jest moja emerytura? Dlaczego dajecie sobie mydlić oczy? Gdzie są Polscy profesorowie z wysoką kulturą, Polacy z Polaków?Gdzie jest ten skok cywilizacyjny? Gdzie są kurwa DROGI? Dlaczego nie ma autostrad? A jak są to najdroższe w europie? Dlaczego padają Polskie firmy przez Urząd Skarbowy? A potem dostają odszkodowania? Dlaczego dajecie sie robić w chuja przez ludzie nie wiadomego pochodzenia? NO KURWA GDZIE?!?!?!? Na tym filmiku to wstaw morde leminga bo to przynajmniej byłaby prawda!!! Słuchacie sie żydów to może zacznijcie niemców albo ciapatych albo swojego psa? Dlaczego dajecie sie robić w balona mediom? Dlaczego do dzisiaj nie widzicie skurwysyństwa tego rządu i wielkiej propagandy?
deluxe napisał/a:
Zimne piwo. Powiedz mi tylko w jakim programie to robiłeś?
Aha i zrób z tuskiem jak spada.
Pod cokolwiek. Walec może być.
Dzięki. AE + PS. Tusk już spadł
vander napisał/a:
Jak się nie odzywa to nawet spoko sie wydaje
Tutaj z oryginalnym głosem:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów