📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
niech totka puści od razu
a co on Kurwa RoboCop ???
W pierwszym momencie myślałem, że koleś siedzi za kółkiem z gołą dupą.
Buty mu nie spadły, dlatego przeżył
Koleś jechał z Polski i zasnął. Wszyscy żyją 2 pasażerów w szpitalu.
Piękny dzwon! <3 Ale kierowcy trochę chujowo postąpili, bo pasażer był przytomny a oni go jak worek mięsa wytargali, kręgosłup, miednica, żebra .....
Tak więc sadolki pamiętajcie. Jak kiedyś uda Wam odejść wreszcie od komputera i wyjść gdzieś w świat, będziecie świadkiem wypadku to....
-Jeżeli poszkodowany oddycha i nie ma zagrożenia (auto się nie pali itd.) zostawiamy go do przyjazdu służb ratunkowych.
-Jeżeli poszkodowany nie oddycha - wyciągamy jak worek gówna i reanimujemy
-Jeżeli poszkodowany oddycha ale auto się pali - wyciągamy i spierdalamy z nim jak najdalej
P.S Jest jeszcze wersja gdy auto się pali a poszkodowany jest zakleszczony w pojeździe, otóż wtedy robimy tak :
- wyciągamy telefon i nagrywamy całe zdarzenie z bliska (i tak nie potrafimy mu pomóc)
-wracamy do domu i wrzucamy nasz materiał na sadistic !
Pozdro
Tak więc sadolki pamiętajcie. Jak kiedyś uda Wam odejść wreszcie od komputera i wyjść gdzieś w świat, będziecie świadkiem wypadku to....
-Jeżeli poszkodowany oddycha i nie ma zagrożenia (auto się nie pali itd.) zostawiamy go do przyjazdu służb ratunkowych.
-Jeżeli poszkodowany nie oddycha - wyciągamy jak worek gówna i reanimujemy
-Jeżeli poszkodowany oddycha ale auto się pali - wyciągamy i spierdalamy z nim jak najdalej
P.S Jest jeszcze wersja gdy auto się pali a poszkodowany jest zakleszczony w pojeździe, otóż wtedy robimy tak :
- wyciągamy telefon i nagrywamy całe zdarzenie z bliska (i tak nie potrafimy mu pomóc)
-wracamy do domu i wrzucamy nasz materiał na sadistic !
Pozdro
@up dodaj jeszcze, że nagrywamy PO ZIO MO!! większość tego nie rozumie... :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów