📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
mózg rozjebany... po raz enty
Jak można kurwa tak spierdolić. Herezja wymierzona w najlepsze anime jakie powstało.
Władca Marionetek napisał/a:
Chińska.
Myślałem, że Japońska...
Chyba teraz powinienem stwierdzić: w dupie byłeś, gówno widziałeś
Mam nadzieje, ze raka dostaniesz
Tegiesman napisał/a:
Profa KURWA nacja!!! Jebal wal kurwa ktokolwiek!!!
Mhm... Super. Teraz 10 głębokich wdechów i spróbuj jeszcze raz wyrazić swoją myśl.
Anime chujowe, ale to wykonanie świetne
W AMV Hell 3 była bardzo podobna scena z tym samym kawałkiem, tylko, że lepsza i krótsza.
i na milosc Boska Goku , nie Songo ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów