Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jak się zarazicie to czeka was bolesna kuracja a wasze pupile ida do uspienia.
Jeżeli podchodzi do was dzikie zwierze zwłaszcza drapieznik, i zachowuje sie jak osowojone to najlepiej uciekac albo kołkiem w łeb.
A jak się zarazicie to czeka was bolesna kuracja a wasze pupile ida do uspienia.
W dupę se wsadź te mądrości. W Londynie od 1. do 4. rano na każdej ulicy są lisy. Są dzikie, ale nauczyły się, że człowiek z reguły nie jest niebezpieczny i że istnieje szansa otrzymania od niego pożywienia. Ewoluowały do roli takich dzikich, mało ufnych, nocnych piesków.
Jaka wscieklizna, zwierzę chore na wscieklizna zachowuje się agresywnie i toczy pianę, lisy są jebniete i zajebiscie sprytne, miałem kiedyś podobna sytuację filmik poniżej, jedno pewne Lisy to chuje fałszywe no ale czego się spodziewać po rudym
Poczytaj trochę na temat wścieklizny i nie mówię tego ze złośliwością.
Po dotarciu choroby do ośrodkowego układy nerwowego dochodzi do odwrócenia zachowania. Tj łagodne zwierzęta stają agresywne a agresywne i drapieżne stają się łagodne.
Później standardowo światłowstręt, spaczone łaknienie, porażenie mięśni płaskich itd aż dochodzi do uduszenia.
Jaka wscieklizna, zwierzę chore na wscieklizna zachowuje się agresywnie i toczy pianę, lisy są jebniete i zajebiscie sprytne, miałem kiedyś podobna sytuację filmik poniżej, jedno pewne Lisy to chuje fałszywe no ale czego się spodziewać po rudym
Ps. Toczenie piany jest efektem upośledzenia mięśni żuchwy.
Jeżeli podchodzi do was dzikie zwierze zwłaszcza drapieznik, i zachowuje sie jak osowojone to najlepiej uciekac albo kołkiem w łeb.
Kurwa każdy człowiek w wieku 6 lat dowiaduje się czym jest wścieklizna, a ten proroka odpierdala
lis najpierw naszczał kolesiowi do „tango” (gazowany napój jak np. fanta) potem naszczał do herbaty, „brew” to po ang napar, wywar.
nie kumam nawiązania do alkoholu ale tytuł i opis jest bez sensu.
lis najpierw naszczał kolesiowi do „tango” (gazowany napój jak np. fanta) potem naszczał do herbaty, „brew” to po ang napar, wywar.
Ja też nie także nie jesteś sam jeśli to ma poprawić twoje samopoczucie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów