Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Proszę o link do odcinka pierwszego. Albo może lepiej nie
sadistic.pl/velture-historia-prawdziwa-vt474417.htm
sadistic.pl/tak-bylo-vt473589.htm
oj felcjur felcjur...
ale tak serio, aż tak Cię ciśnie na wirtualne piwa to może normalnie poproś, dam Ci tego ile chcesz pod każdym tematem i wpisem, znaj łaskę Pana, nie musisz się auto upokarzać (bo jeśli chciałeś pokazać dystans do siebie wyszło słabo)
Sława ponad wszystko, nawet kosztem własnej reputacji.
oj felcjur felcjur...
"Sława" - tu zagląda może parę tysięcy ludzi dziennie i większość nawet go nie kojarzy zapewne
"kosztem reputacji" -
Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego dnia.
Sława ponad wszystko, nawet kosztem własnej reputacji.
oj felcjur felcjur...
haha, jakiej reputacji?
Zapewne chciałeś pokazać dystans do siebie. Nie zmienia to faktu, że jesteś prostytutką i to darmową. Jak można nazwać mężczyznę, który przez kilka godzin dziennie przesiaduje na niszowym portalu, wyszukuje materiały, komentuje i to zupełnie za frajer ? Administracja powinna się cieszyć z pożytecznego idioty marnującego swoje życie dla ich zysku. Jednakże nawet oni mają cię za gówno i jebią przy każdej okazji. Przyznaj, miewałeś sporo sytuacji, w których napluto ci w twarz, wtedy niefrasobliwie podnosiłeś łeb w stronę nieba, wypatrując zachmurzenia.
Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego dnia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów