📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
slyszalem wykonawce juz dawno temu. Wałeczek z plyty chyba Rossz csillag alatt szuletett . I osobiści uwazam ze jest ona najlepsza bo ostanimi czasy sciagnałem wszystkie i jedynie na tej znalazlem tak zajebiste polączenia muzyki klasycznej z breakcorami itp. Polecam rownież wałek hajnal oraz Szerencsetlen
Mi to bardziej na drum&bass wygląda niż breakcore
a swoją drogą dnb ftw
Co do Venetian Snares , to uważam że ciekawszy jest teledysk z toma i jerrego , z tym że ogólnie to jest mało sadystyczne , ale jako ciekawostka - to nie mam zdania
Venetian Snares - Szerencsetlen jest lepsze (potem wrzucę bo występuje błąd: upload na tym serverze został wyłączony)
a swoją drogą dnb ftw
Co do Venetian Snares , to uważam że ciekawszy jest teledysk z toma i jerrego , z tym że ogólnie to jest mało sadystyczne , ale jako ciekawostka - to nie mam zdania
Venetian Snares - Szerencsetlen jest lepsze (potem wrzucę bo występuje błąd: upload na tym serverze został wyłączony)
Stachustach187 napisał/a:
slyszalem wykonawce juz dawno temu. Wałeczek z plyty chyba Rossz csillag alatt szuletett . I osobiści uwazam ze jest ona najlepsza bo ostanimi czasy sciagnałem wszystkie i jedynie na tej znalazlem tak zajebiste polączenia muzyki klasycznej z breakcorami itp. Polecam rownież wałek hajnal oraz Szerencsetlen
Płytka "Detrimentalist" też jest całkiem w pytke. Dużo w niej elementów muzyczki 8-bitowej (takiej jak z Amigi albo Pegasusa jakby ktoś nie wiedział) co mi osobiście bardzo pasuje.
Ogólnie koleś ma łeb do muzyki.
A co do D'n'b to bym sie kłócił. D'n'b nie ma tak cholernie połamanego metrum, a tutaj to raczej podstawa i jedno z głównych "założeń" muzyki breakcore'owej. Ale to tylko moje zdanie
fallout , jeśli już to na breakbeat bardziej niż breakcore a breakbeat to jest nieślubne dziecko drum
no i jest pierdolnięcie!
o matko typowy breakcore/ breakbeat
wiekszosc ludzi ogranicza sie do Rossz csillag alatt szuletett
a wystarczy poszluchac Venetian Snares - lot of drugs jesdt na yt prwdziwie sadystyczne
wiekszosc ludzi ogranicza sie do Rossz csillag alatt szuletett
a wystarczy poszluchac Venetian Snares - lot of drugs jesdt na yt prwdziwie sadystyczne
znaffcy Ludziki, zatopcie się w Grze a potem dopiero piszcie komenty. Na pewno nie da się o VS napisać czegokolwiek na podstawie jednego kawałka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów