📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobra velt koniec żartów teraz wkładaj tam penisa
Chujowe. W środku pewnie zimna.
Chuj_WIELKI napisał/a:
Chujowe. W środku pewnie zimna.
twój nick mówi że jesteś ekspertem z zakresu termodynamiki. koledzy sadole wiecie co z nim zrobić...
Parówki są zjebane.W 90% to kopyta i inne ścierwa świńskich ryjów i kurzych łapek
orisunek -> co Ty pierdolisz za farmazony z faktu, już od dawna nikt momu nie dodaje do parówek, chyba, że do takich po 1,50 za opakowanie ale to wtedy nie jest nawet mieso tylko wyrób mięsopodobny... te normalne parówki mają po 80% i więcej miesa, to jest pewnie więcej niż ma pierwsza lepsza wędlina "domowa od chłopa" naszprycowana solanką.
jbone napisał/a:
twój nick mówi że jesteś ekspertem z zakresu termodynamiki. koledzy sadole wiecie co z nim zrobić...
Nigdy w kuchni nic nie robiłeś? Jak wrzucisz mięcho na mocno rozgrzaną patelnię na 30 sekund to też się w środku nie usmaży. Tutaj PEWNIE podobnie.
______________
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
jbone, nie żebym był ekspertem od termodynamiki, ale parówka ma temperaturę 20 stopni a ta rura pewnie 1000-1200. To znaczy że gradient między rurą a parówką wynosi na początku około 1000 a później 400-600 stopni. Parówka była pieczona 30 sekund, i to miejscowo bo rura jej całej nie pokrywa. Jeżeli dochodzi do tego fakt że generalnie materia organiczna ma niskie przewodnictwo cieplne, to istotnie jest możliwość że w środku parówka będzie zimna. Przy pieczeniu kiełbaski nad ogniskiem też nie wkłada się ją w ogień tylko wędzi w dymie ponieważ, żeby ściąć białko potrzeba chyba około 42 stopni przez dłuższy czas. Oczywiście jeśli widzisz to inaczej to pisz, chętnie dowiem się czegoś nowego.
I nie przywiązuj takiej wielkiej uwagi do nicków. Koleś którego zacytowałeś faktycznie może należeć do kasty patologii i trzeba go będzie później odstrzelić, ale może też nie należeć. A jeśli jesteś taki pewny swoich umiejętności to spróbuj mnie opisać na podstawie mojego nicka.
I nie przywiązuj takiej wielkiej uwagi do nicków. Koleś którego zacytowałeś faktycznie może należeć do kasty patologii i trzeba go będzie później odstrzelić, ale może też nie należeć. A jeśli jesteś taki pewny swoich umiejętności to spróbuj mnie opisać na podstawie mojego nicka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów