18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Vichanowe Demotywatory
Saia • 2010-03-18, 18:23
Z pewnego źródła dowiedziałem się że twórcą owych demotywatorów jest osoba z Vichana(polskiego 4chana). Zdaję sobie sprawę że istnieje już temat pod który mógłbym to podpiąć , jednak są to specyficzne 'demoty' a raczej ich parodie , co według mnie kwalifikuje je na oddzielny temat.
Seria zaprezentowana nazywa się 'To Uczócie'

W komentarzach umieszczam całą resztę - by nie zaśmiecać forum.
Mam nadzieję że mi temat nie scali postów

Zgłoś
foad69 2010-03-18, 18:35 7
PIERWSZY!!!!!

You're looking for the one who fucked your mom
It's not me
It's not me
You're looking for the one who made you cry
It's not me
That's not me
lastfm.pl/user/foad69
Nihilizm, cynizm, sarkazm, orgazm.
Zgłoś
Saia 2010-03-18, 18:41 51

Zgłoś
P................e 2010-03-18, 18:43 49
Zgłoś
Nowy_Nick 2010-03-18, 19:05 2
Proponuję zrobić oddzielny temat z Tymi "demotami"

Linux is like a wigwam, no windows, no gates and an apache inside.

http://www.sadistic.pl/co-wkurwia-moderatora-vt58628.htm
http://www.sadistic.pl/rynsztokowa-poezja-vt269153.htm
Zgłoś
R................x 2010-03-18, 19:09 10
Saia, to było tak denne, że zacząłem płakać ze śmiechu...
Zgłoś
Saia 2010-03-18, 19:12 4
uwielbiam denne i głupie rzeczy One najlepiej rozśmieszają. Nie wiem kto to powiedział , ale ludzi bawią upadki i głupota innych bo wtedy sami czują się lepsi i zazwyczaj taka jest prawda ^.-
Zgłoś
DMN 2010-03-18, 19:17
dobre to ze śniegiem
Zgłoś
fifus92 2010-03-18, 19:20 1
omg! ten koleś jest geniuszem - większość gówniana ale przez takie perełki jak "to uczocie gdy objerasz ziemniaki a one som kamjeńami" i cholofczyca + te idealne obrazki mnie rozjebaly jak nic od dawna.
Zgłoś
Oskarek 2010-03-18, 19:27
mi sie 1 z tych wszystkich podobał z trawą reszta taka sobie
Zgłoś
u................7 2010-03-18, 19:52 1
A może ktoś podać link do tematu na vichanie?
Zgłoś
A................N 2010-03-18, 19:59
Koleś jest na swój sposób geniuszem
Zgłoś
Zkirtaem 2010-03-18, 20:20 3
Z racji, że demotywatory zrobiły się w cholerę żałosne ze swoim płakaniem nad biednymi murzynami, kotkami bez oka i menelami, którzy chcieli a nie mogli, rzadko tam wchodzę, ale kilka z tych widziałem na portalu. Zajebiście się napinali "inteligenci", gdzie dziesięciu mówiło o ortach i jeden o braku sensu. Piwo leci, bo wielu z nich nie widziałem, a rozpierdalają samym sensem/bezsensem, a nie komentarzami userów
Zgłoś
rrdzony 2010-03-18, 20:29
vichan? aż się dziwię, że nie ma martwych płodów...
Zgłoś
papa_Smerff 2010-03-18, 20:36
ktoś wie jakie to uczucie jak ktoś cię biczuje naleśnikiem? zajebiste daj tego więcej

Ludzie kochają się okrutnie, tylko czasem ktoś komuś głowę rozpierdoli..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów