Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KiecolPB 2013-10-26, 11:12 23
Rozpierdalacie mnie na łopatki. Zanim wejdę na youtuba widzę już te filmy na sadolu, czy wy kurwa czatujecie na tym yt cały dzień odświeżając co 10 sekund stronę żeby potem wrzucić na sadola i cieszyć japę z paru piw?
Zgłoś
S................o 2013-10-26, 12:07 7
srogie gówno...
Zgłoś
Soxic 2013-10-26, 18:04
Ja pierdole, co to kurwa jest...
Zgłoś
Meph1k 2013-10-26, 18:07 15
Ale pierdolicie. Ten odcinek jest całkiem dobry.
Zgłoś
koń rafał 2013-10-26, 18:10 3
sołtysa waży hehehe, dobre zimne piwko leci
Zgłoś
Zimny_browar 2013-10-26, 18:10
KiecolPB napisał/a:

Rozpierdalacie mnie na łopatki. Zanim wejdę na youtuba widzę już te filmy na sadolu, czy wy kurwa czatujecie na tym yt cały dzień odświeżając co 10 sekund stronę żeby potem wrzucić na sadola i cieszyć japę z paru piw?

Pochwalą się w szkole, że piwka dostali za filmik ;D. Ja pierdole...
Zgłoś
Sołtys 2013-10-26, 18:17 1
Muszę przyznać, że Jadźka umie zwarzyć.
Zgłoś
KiKiZ 2013-10-26, 18:27 8
Stwórzcie sobie nową stronę z tym gównem od szwagra i wypad z tym z głównej... Co tylko wyjdzie jakaś ich PRODUKCJA(jeśli można to nazwać produkcją) od razu trafia na sadola...

do moderatorów: zróbcie nową kategorię z tym gównem żebym mógł sobie ją odznaczyć i nie widzieć tego więcej, pozdrawiam.
Zgłoś
danon1906 2013-10-26, 21:16 1
dajcie już spokój, bo tego gówna nie da się oglądać..
Zgłoś
~Beniu_Beniu 2013-10-26, 21:22 1
Po numerze rejestracyjnym widać, że podlasiaki z Moniek Piwko po sąsiedzku od Warmiaka!
Zgłoś
synu24 2013-10-26, 21:41
@KiKiZ I na chuj sie produkujesz?? Nie chcesz? Nie ogladaj. Piwko z Warmi, tak jak kolega wyrzej.
Zgłoś
q................5 2013-10-26, 21:55
No i jeszcze wyrzej coś dajcie wyrzej. A jak jeden z drugim nie czaisz, że to jest tak samo śmieszne jak większość żartów w sklepie monopolowym to trudno. To nie jest śmieszne, nie ma w tym za grosz logiki. Niestety kolejny kanał co zmierza w kanał. W skrócie: tusk, świnia i teraz się śmiać. Na chuj im tyle minut było potrzebne to nikt nie wie w całym Białymstoku. Nie, to nie jest śmieszne. To jest prymitywne. Zapowiadało się całkiem nieźle.
Zgłoś
-Kubaxd456- 2013-10-26, 22:24
Końcowy efekt najlepszy!
Zgłoś
mati7575 2013-10-26, 22:38
Jeśli się nie podoba to po chuj oglądasz jeden z drugim? Wypierdalać. Za szwagra piwko leci i hejterom murzyński chuj w dupę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem