📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
No dokładnie. Idź pan w chuj z tym syfem
A czego? Swojskie klimaty,gorzałeczki się napiją,bażanta powkurwiają.Żyć,nie umierać
Pierwsze odcinki - zaje**ste. Z rozpoznawaniem wódy to po prostu miazga, ale teraz? Coraz to nudniejsze. Panowie pomysł macie dobry, ale zamiast wypuszczać na szybkiego co tydzień nowy odcinek, napiszcie na spokojnie "scenariusz" i zróbcie jeden porządny i śmieszny od początku do końca, zamiast 5 nudnych Pozdrawiam!
Kot super spojrzenie .
panpowazny napisał/a:
Kot super spojrzenie .
Jak mu z jego miski żre karme,to jak ma się patrzeć hehe
Za smiechawe piwo w ciemno!
jacekmatys napisał/a:
Jak mu z jego miski żre karme,to jak ma się patrzeć hehe
Khm, hm, hm, he, he, he .
To jest tak chujowe, że sama muzyka wywołuje we mnie skrajne uczucia. Bongman przy tym to kurvva pan śmieszek z youtuba
zagiel1111 napisał/a:
No dokładnie. Idź pan w chuj z tym syfem
powinna byc możliwość kasowania takich debili przez autora tematu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów