📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
co to jest kurwa 'miasto zbrodni'
(jestem katolem ale mam czarny humor, jeśli autor chciał mnie urazić to szczery chuj ci w japę aż po płuca piwa nie będzie :d )
co do samego "obrazu" to tak jest jak się da robotę synowi księdza albo innemu "bo taniej".
(jestem katolem ale mam czarny humor, jeśli autor chciał mnie urazić to szczery chuj ci w japę aż po płuca piwa nie będzie :d )
@Pimenista - Więcej dystansu do siebie i swojej wiary, a na sadolu naprawdę może być normalnie i zabawnie Nie spinać się. Piwko leci !
lubisz to suko
faktycznie mi sie pojebaly tematy
Skoro to był drugi to jakie są kolejne???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów