📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Stacja VII "Jezus brany od tyłu"
ci żołnierze mają bardzo wymowne miny.
Jeszcze nikt nie sra ogniem o nowy regulamin, że to fotka obraża kogoś, cuś tam uczucia religijne...
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Na mój gust tam jest "drusi".
Btw. ten gejowski trójkąt z Jezusem w roli głównej, to chyba nie najlepszy pomysł na 'drogę krzyżową', no chyba, że chodzi o to, że skrzyżowali miecze
Btw. ten gejowski trójkąt z Jezusem w roli głównej, to chyba nie najlepszy pomysł na 'drogę krzyżową', no chyba, że chodzi o to, że skrzyżowali miecze
"Zastanawia mnie ile osób wierzących i niewierzących ma w swoim otoczeniu księdza pedofila, że ten problem urósł do rangi równej długowi publicznemu który jak pragnę przypomnieć cały czas wzrasta jebane barany"Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Pierw prowokujecie, by się ludzie spinali, a później "łee ból dupy", "jak Ci sie nie podoba to spierdalaj" itd.. Idioci. Nie, nie jestem katolem, ani ateistą, jestem pingwinem.
Zamiast czubków głowy mają naplety, Jezusa zapinają od tyłu, co sie dzieje!
Skojarzenia zmieniają się non stop, za 20 lat to dzieło artystyczne będzie kojarzyć się z czymś innym.
p.s fotka nie może obrażać kogoś uczuć religijnych, przecież to fotka czegoś co istnieje, znajdzie się sekta w której słońce będzie obrażać ich uczucia religijne to co świat ma się pozbyć słońca, by trochę ciemnej masy było szczęśliwsze? To ich problem nie twój/nasz więc niech oni sobie z tym radzą - najlepiej u psychiatry.
p.s fotka nie może obrażać kogoś uczuć religijnych, przecież to fotka czegoś co istnieje, znajdzie się sekta w której słońce będzie obrażać ich uczucia religijne to co świat ma się pozbyć słońca, by trochę ciemnej masy było szczęśliwsze? To ich problem nie twój/nasz więc niech oni sobie z tym radzą - najlepiej u psychiatry.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów