Temat zbiorczy na Vines.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kurwa, dlaczego ludzie są tak pojebani
Nie wiem, czy zwróciliście uwagę - większość tych pojebów to albo czarnuchy albo pedały.
A tam pierdolicie zajebiste to jest;] Mi się to w chuj podoba;]
E tam, ja śmiechłem. Marudnisie pieprzone. jęczycie jak baby, wszystko się nie podoba.
zna ktoś tytuł kawałka utworu z 0:15? mnie ten psina z 1:25 rozjebał
Gówno straszne, trzeba mieć wyjątkowo spaczone poczucie humoru żeby to ogladać.
@up
Jakoś nie dziwią mnie te słowa od kogoś kto wstawia w avatar swoje zdjęcie z siekierą.
Jakoś nie dziwią mnie te słowa od kogoś kto wstawia w avatar swoje zdjęcie z siekierą.
Dobra dupa.
Kurwa.... a.... chyba...... nie..... nie skomentuje.... nie mam ani czasu ani ochoty pisać 10 stron a4 o tym jaki świat robi się pojebany..... KURWA.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów